Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Lackskydd Tershine Magnify Coating Kit
Lackskydd Tershine Magnify Coating Kit

Lackskydd Tershine
Magnify Coating Kit

698 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Magnify Coating är ett keramiskt lackskydd gjort för att läggas av vem som helst, oavsett förkunskap! Helt fri från högfluorerande ämnen och VOC (volatile organic compound), med andra ord innehåller den inga otrevliga saker och produkten är verkligen helt fantastiskt enkel att applicera!
Varumärke

Beskrivning

Magnify Coating är ett keramiskt lackskydd gjort för att läggas av vem som helst, oavsett förkunskap! Helt fri från högfluorerande ämnen och VOC (volatile organic compound), med andra ord innehåller den inga otrevliga saker och produkten är verkligen helt fantastiskt enkel att applicera!
Magnify Coating lämnar en magisk glans som kommer ta era fordon till nästa nivå och verkligen få lacken att poppa till ordentligt. Tillsammans med ett mycket långvarigt skydd som står emot både kem och naturens element (upp till 12 månader) är det här ett självklart val. Självklart blir ytan även extremt hydrofobisk och kommer stå emot mekanisk nötning mycket bra. Magnify skapar ett "tjockt" skyddande lager som är perfekt att ha som grundskydd. Går bra att lägga på lack, plast, glas, gelcoat, metaller med mera.

Eftersom det inte finns några standardiserade tester kommer hållbarheten bero mycket på förutsättningarna, därför säger vi ca 12 månader men för vissa är det mer än 12 månader och för andra kanske något mindre. Men, eftersom den är så extremt enkel att lägga kan man med fördel kanske applicera ett lager inför sommarsäsongen och ett inför vintern, det bestämmer ni helt själva och den håller sig helt i linje med motsvarande produkter på marknaden.

Denna typ av produkt kommer kräva en så ren yta som det bara går för att ni ska få ut maximalt av den, det här gäller ju alla keramiska skydd.

Levereras i en mycket snygg förpackning tillsammans med ett applikatorblock och 5 mockadukar.

Applicering:1. Tvätta ert fordon mycket noggrant med alla kemstegen, kallavfettning, alkalisk och flygrost.
2. För bäst hållbarhet förespråkar vi en polerad yta men jag förstår att inte alla kan eller har lust att göra det. Men ni MÅSTE preparera ytan innan med en panel wipe (förslagsvis Tershine Prime) för att lackskyddet ska kunna binda ordentligt mot ytan.
3. Applicera en liten mängd i mockaduken som ni snurrat runt blocket och applicera med raka drag. Byt gärna duk efter några paneler till en ren och fräsch.
4. Låt det torka runt 5 minuter (lite beroende på värme, luftfuktiget etc). Börja alltid med en panel och testa hur ni tycker det reagerar.
5. Torka av med en ren och gärna ny mikrofiberduk av valfri sort.
6. Låt härda 12 timmar innan den kommer i kontakt med vatten för bästa hållbarhet, självklart har inte alla möjligheten till detta men för att garantera bäst livslängd bör fordonet gärna stå i exempelvis ett garage över natten.

Ni kommer bli så mycket gladare om ni gör dessa steg ovan ordentligt, oavsett vilket lackskydd på marknaden ni väljer. Som med allt om det är första gången man använder det så börja med att prova först en en panel, ju mer ni lär känna produkten desto större ytor kan ni köra ut det över.

30 ml räcker till ca 2-3 fullstora bilar.

Egenskaper

VarumärkeTershine
Art.Nr.474529
FärgSvart
TypLackskydd
Volym0,03 l
EAN-nr7350116639476