Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Snabbtvätt Hagmans 1L

Snabbtvätt Hagmans
1L

185 kr
Snabbtvätt Hagmans 1L

1L

185 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Vattenfri biltvätt / Waterless Car Clean. För exteriör rengöring av bil, MC, husbil, husvagn, båt m.m. Tvätta lack, plast och glasytor utan att det kommer en droppe vatten på gatan!
Varumärke

Beskrivning

Vattenfri biltvätt / Waterless Car Clean. För exteriör rengöring av bil, MC, husbil, husvagn, båt m.m. Tvätta lack, plast och glasytor utan att det kommer en droppe vatten på gatan!
Användningsområde
Som de flesta nog känner till är det på de flesta orter idag förbjudet att tvätta bilen på gatan om spillvattnet från biltvätten tillåts rinna ner i dagvattnet. Hagmans Snabbtvätt är lösningen på problemet. Nu kan du tvätta din bil hemma på garageuppfarten, husbilen/husvagnen på campingplatsen eller båten i marinan och det blir skinande rent utan att spilla en droppe vatten på marken eller i vattnet i hamnen.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca +10°C upp till +60°C
- Materialåtgång: 1 liter räcker till ca 2 tvättar (Volvo V70)
- Brandfarlighet: Ej märkningspliktig
- Förtunning: Brukslösning. Ska ej förtunnas Lagringstid: 2 år

Bruksanvisning
Se till att bilen är fri från grus, stenar och andra grova partiklar som annars kan repa. Skölj av bilen om du t.ex. kört på grusväg. Skaka flaskan noggrant innan användning. Du behöver 3 stycken Hagmans Microfiberdukar. Vik dem två gånger så att du får 8 sidor. Använd sidorna med lång lugg till att ta bort smuts och sidorna med kort lugg till polering. Spraya Hagmans Snabbtvätt på bilen. Börja upptill och bearbeta en yta om ca 50 x 50 cm i taget. Torka med mikrofibertrasan. Jobba med lätt hand och utan att trycka. Smutsen fastnar nu i trasan. Fortsätt på samma sätt runt hela bilen och jobba dig neråt från tak till trösklar. Byt sida på trasan regelbundet och ta en ny trasa efter ca halva bilen eller när den blir för smutsig. När du gått över hela bilen och all smuts är borta tar du en ny mikrofibertrasa och polerar upp glansen. Bilen är nu både rengjord och vaxad.

Övrigt
Hagmans Snabbtvätt fungerar bättre om bilen är välpolerad och behandlad med Hagmans Lackförsegling. Kan även användas på varm lack soliga dagar. Jobba bara på mindre ytor åt gången så produkten inte hinner torka in. Tar mycket effektivt bort rester av insekter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14550
TypTvätt
Volym1 l
EAN-nr7315070145500