Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Vaxpolish Hagmans 0,3 L

Vaxpolish Hagmans
0,3 L

139 kr 189 kr

Spara 26 %

Kampanj

Vaxpolish Hagmans 0,3 L

0,3 L

139 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Hagmans Vaxpolish är ett kombinerat polermedel och lackskydd för dig som på enklaste sätt vill få en blank, lättvättad bil. Kan användas både för hand- eller maskinpolering.
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Vaxpolish är ett kombinerat polermedel och lackskydd för dig som på enklaste sätt vill få en blank, lättvättad bil. Kan användas både för hand- eller maskinpolering.
Användningsområde
Används för att i ett arbetsmoment polera upp högglans, samtidigt som du applicerar ett skyddande vaxlager/lackskydd. Kan användas på de flesta lacker, plaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagn, hästkärra och båt m.m. Är lacken sliten, matt och smårepig rekommenderar Hagmans att först polera med Hagmans Polish Grov eller Fin. Om du använder polermaskin, välj en mjuk rondell, anpassad för finare polering.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca 5°C upp till +30°C
- Spädning: Brukslösning - späds ej.
- Lagringstid: Öppnad förpackning 2 år
- Basmaterial: Vatten, nafta, syntetiska och naturliga vaxer

Bruksanvisning
Använd produkten på en väl rengjord lack, Hagmans har alla produkter du behöver för detta t.ex. Hagmans Lackrengöringslera Polerar du för hand så använd polerduk eller mikrofiberduk. Skaka flaskan och häll sedan en mängd motsvarande en femkrona på polerduken. Polera med cirkulära rörelser på en mindre yta åt gången (50x50 cm). Torka av efter hand, upprepa poleringen om det behövs. Polerar du med polermaskin. Välj en passande mjuk rondell. Ställ maskinen på lågt varvtal (700- 1000 rpm). Lägg på polish (mängd motsvarande ungefär en fingernagel) på tre ställen på rondellen. Pressa rondellen lätt mot lacken och starta maskinen. Polera en mindre yta åt gången (50x50 cm) Jobba korsvis i räta linjer för att undvika polersolar. Fyll på med mer polermedel efter behov. Torka av efterhand. Tips: Om du avslutar med att skydda lacken med Hagmans Lackförsegling, för en bättre hållbarhet och för att underlätta rengöring, behöver du inte torka bort vaxpolishen när den torkat, lägg istället på lackförseglingen direkt. Polera slutligen ytan blank när lackförseglingen torkat.

Övrigt
Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings och lackskyddsprodukter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14670
TypVaxpolish
Volym0,3 l
EAN-nr7315070146705