Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Elcykel Lyfco Dam 28" - Elinor 13 Ah

Elcykel Lyfco
Dam 28" - Elinor 13 Ah

fr.11 759 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Elcykel från Lyfco. Dam 28" elcykel med 250 W borstlös tystgående elmotor som gör det enklare att cykla då elmotorn hjälper till. LED-lyse fram och bak medföljer. Elmotorn hjälper till i hastigheter upp till 25 km/tim.
Varumärke

Beskrivning

Elcykel från Lyfco. Dam 28" elcykel med 250 W borstlös tystgående elmotor som gör det enklare att cykla då elmotorn hjälper till. LED-lyse fram och bak medföljer. Elmotorn hjälper till i hastigheter upp till 25 km/tim.
Elmotorn går automatiskt igång när du trampar på pedalerna, och slutar hjälpa till när du slutar trampa. Det är lätt att slå av elmotorassistansen när man så önskar, och använda cykeln som en helt vanlig cykel. Denna cykel har även en elektrisk ledhjälp. Du håller in plusknappen på displayen när du ska leda cykeln så kommer elmotorn att sakta föra cykeln framåt. Praktiskt och bekvämt hjälpmedel när du leder cykeln uppför t.ex. en brant backe.

Lämplig för personer ungefär 170-190 cm långa. Maximal belastningsvikt 125 kg.

Aftonbladet test: "Prisvärd lågprisare"
I Aftonbladets stora test av elcyklar 2020, blev Elinor by Lyfco utsedd till "Prisvärd lågprisare" med ett totalbetyg på ++++.
Elinor utnämndes till en lätt och bra standardelcykel med lättåtkomligt batteri. "Med tanke på det låga priset är det en väldigt bra och prisvärd elcykel" blev slutcitatet för Elinor i årets test.

Kraftigt 36 V/13 Ah litiumbatteri och Shimanoväxlar
Låsbart, avtagbart batteri och batteriladdare medföljer. Batteriet är ett kraftigt 36 V/13 Ah litiumbatteri av märket Broadline. Växelsystemet (7 växlar) kommer från välkända Shimano. Motorn är av en modern borstlös typ (bättre hållbarhet än billigare borstmotorer) och är mycket tystgående.

Cykeldator ingår
Trots det låga priset är Elinor utrustad med cykeldator. De flesta elcyklar i denna prisklass har en enklare form av kontrollpanel utan cykeldator, för att hålla nere priset. Den upplysta LCD-skärmen visar hastighet, körsträcka och kvarvarande batteristyrka. Det är även härifrån du enkelt väljer assistansnivå på elmotorn.

LED-lyse fram och bak ingår
Modellen är utrustad med LED-lyse både fram och bak. Det bakre lyset har ett eget litet batteri, medan det främre lyset hämtar sin ström från huvudbatteriet.

Bromssystem
Både fram- och bakbroms aktiveras från handbromsar på styret.

Cykeln innehåller välkända komponenter som vanligtvis finns i betydligt dyrare elcyklar. T.ex.:
- Shimano TZ50 bakväxel
- Shimano SL-RS36-7R växelväljare
- Broadline 13 Ah litiumbatteri
- Cykeldator
- 250 W motoreffekt
- Tillverkad i Europa
- 7 växlar - Shimano
- Motortyp: Borstlös
- Tidlös design
- Cykeldator ingår - upplyst LCD-skärm
- Elektrisk ledhjälp som underlättar cykeln leds i t.ex. uppförsbackar
- 36 V/13 Ah Broadline litiumbatteri - 25 % längre körsträcka
- Enkel montering

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.104-1-74L
ModellElcykel Dam
DriftkällaBatteri
TypElcykel
Batterikapacitet13 Ah
Spänning36 V
MotorBorstlös
Motoreffekt250 W
Max Hastighet25 km/h
Räckvidd75 m
Fälg28 tum
Vikt26 kg
FärgBlå, Rosa, Röd, Svart