Motionscykel Trekkrunner 7230

Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Motionscykel Trekkrunner 7230
Rek. pris 27 250 kr
19 988 kr

Delbetala från  420 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Motionscykel Recumbent Bike 7230 från Trekkrunner. Professionell sittande/bakåtlutad motionscykel för kommersiella gym, företagsgym eller för dig som är extremt seriös och frekvent i din träning och vill ha det allra bästa till ditt hemmagym. Justerbar sits, ryggstöd och display.
Motionscykeln är generatordriven, vilket betyder att den inte behöver någon anslutning med strömkabel. Drivhjulet är tvåstegsdrivet och drivs med en Poly-V-rem som är samma typ av rem som används som drivrem i många fordon. Detta för att uppnå den tyngsta motståndsnivån för professionell gymanvändning. Med 16 olika motståndsnivåer. Men det ger också motionscykeln en väldigt mjuk och jämn trampkänsla. Cykeln är tillverkad i en kraftig stålkonstruktion och alla rörliga leder är försedda med dubbla kullager för både ökad stabilitet och jämn rörelse.

Detta är en kraftigt byggd motionscykel med en maximal användarvikt på 180 kg, vilket gör att den passar alla oavsett längd och kroppsstorlek. Denna typ av bakåtlutad motionscykel passar även personer som inte kan sitta på en upprätt cykel av olika anledningar, eller t.ex. äldre med ryggproblem. Cykelns ergonomiska ryggstöd har justerbar vinkel och sitsen justeras enkelt framåt och bakåt medan du fortfarande sitter på cykeln. Genom att skjuta sitsen horisontellt justerar du avståndet till tramporna. Motionscykelns dimensioner är: 180x71x133 cm (LxBxH). Justerbara fötter gör att cykeln kan placeras på ojämna golv. Vid de främre fötterna finns även transporthjul som gör att den även är lätt att flytta på. Den stora displayen har bakgrundsbelysning för att göra den extra lättläst och den är också justerbar så att du kan ställa in den vinkel som passar dig bäst.

Displayen visar tid, distans, varv per minut, hastighet, nivå, kaloriförbrukning, puls och effekt. Strax nedanför skärmen finns också ett stativ för t.ex. mobiltelefon eller surfplatta. Handtag med pulsmätning och inställning av motstånd. Vid sidorna av sitsen inom räckhåll när du sitter på cykeln finns två stycken handtag med +/- knappar för justering av motståndsnivån som du enkelt ändrar under cykelpassets gång. Handtagen har även inbyggda pulssensorer för omedelbar pulsmätning. Cykeln har 18 stycken olika träningsprogram.

Ett manuellt program, ett personligt användarprogram samt 4 stycken HRC (Heart Rate Control) program. Med dessa program ställer du in en önskad träningspuls och cykeln anpassar träningen för att du ska hålla din inställda träningspuls. Vid köp av denna motionscykel medföljer ett pulsband från POLAR som kan fästas över bröstkorgen. Pulsbandet är kompatibelt med cykeln vilket gör att signalen för puls kan tas emot trådlöst av cykeln och visas på dess display. Pulsinformationen kan även användas för det ovan nämnda HRC-programmet.

Egenskaper

VarumärkeTrekkrunner
Art.Nr.114-4-3
TypMotionscykel
DisplayJa
Höjd133 cm
Längd180 cm
Max Användarvikt180 kg
Vikt81,3 kg
Bredd71 cm
Årsmodell2019