Spinningcykel Master Fitness S4050
Spinningcykel Master Fitness S4050
Spinningcykel Master Fitness S4050
Spinningcykel Master Fitness S4050
Spinningcykel Master Fitness S4050

Spinningcykel Master Fitness
S4050

7 960 kr9 228:-

Sammanfattning

Spinningcykel från Master Fitness som är kraftigt uppbyggd och tål långa träningspass. Remdriften gör spinningcykeln tystlåten och direkt i drivningen. Steglös, justerbar höjd på styret och sadeln för optimal träningsposition. Givetvis finns det en skala för att enkelt kunna hitta tillbaka till sin favoritposition. Racerhandtaget erbjuder mängder av olika sittställningar. Bromsfunktionen består av en särskilt konstruerad "V-låsning" vilket ger en effektiv och samtidigt mjuk bromsfunktion.
Varumärke

Beskrivning

Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har "fötter". Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför att använda ett skydd under sin maskin.

Tekniska Detaljer
- Drivsystem: Remdrift
- Svänghjul vikt: 21 kg
- Pedaler: Korgpedaler

Praktiska Detaljer
- Transporthjul: Ja
- Max användarvikt: 135 kg

Garanti
- Användning i hemmamiljö: 1 års garanti, 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel
- Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande: Garantin gäller ej

Egenskaper

VarumärkeMaster Fitness
Art.Nr.6-504050
FärgSvart
TypSpinningcykel
Höjd110 cm
Längd125 cm
Max Användarvikt135 kg
Vikt57 kg
Bredd57 cm