GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D
GPS Garmin Dezl 580 LMT-D

GPS Garmin
Dezl 580 LMT-D

3 480 kr3 700:-
Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Då du kör långa transporter i tjänsten kan du lita på navigation från Garmin. Lastbilsnavigatorn dēzl 580 LMT-D är framtagen för yrkesförare och har anpassade lastbilsrutter3 med förutseende ruttvarningar och lastbilsspecifika intressanta platser, plus enkel planering av raster med aviseringar när det är dags för en paus.
Varumärke

Beskrivning

Då du kör långa transporter i tjänsten kan du lita på navigation från Garmin. Lastbilsnavigatorn dēzl 580 LMT-D är framtagen för yrkesförare och har anpassade lastbilsrutter3 med förutseende ruttvarningar och lastbilsspecifika intressanta platser, plus enkel planering av raster med aviseringar när det är dags för en paus.
Användarvänlig lastbilsnavigator med GPS
- 5,0-Tums lastbilsnavigator med kartor över europa samt kostnadsfria livstids kartuppdateringar. Innehåller även kostnadsfri trafik i realtid via dab eller smartphone link och realtidstjänster med den kostnadsfria appen smartphone link
- Anpassade lastbilsrutter3 efter storlek, last och vikt på din lastbil, samt varningar för kommande brohöjder, maxvikt, skarpa kurvor, branta backar med mera
- Enkel planering av raster med aviseringar när det är dags för en paus, plus information om kommande vägskyltar för förslag på närliggande restauranger, rastplatser, bränsle och logi
- Lastbilsspecifika intressanta platser; filtrera lastbilsstopp efter bekvämligheter som ”kafé” eller ”duschar”
- Styr dēzl med rösten, för handsfree telefonsamtal via Bluetooth och använd inbyggd wi-fi för enkel uppdatering av kartor och programvara utan dator
- Med funktionen skicka och spåra kan fraktföretag enkelt skicka sms till förarna och till och med spåra förarnas rutter från början till slut

Anpassade lastbilsrutter
Dēzl 580 lmt-d har detaljerade kartor över europa som även innehåller lastbilsrelaterade begränsningar – som brohöjder, farliga kurvor, maxvikter med mera – och information som rör de flesta större vägar och motorvägar. Ange bara din fordonsprofilinformation (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter som lämpar sig för storleken, lasten och vikten på din lastbil. Med enkel lastbilsprofil kan du lätt växla släpstorlek med en knapptryckning. Med den inkluderade reseplaneraren kan du skapa rutter med flera stopp och planera och spara framtida resor. Med enkel ruttutformning kan du enkelt ändra rutten så att den tar med vägar eller orter enligt dina önskemål. Det är bara att trycka på skärmen.
Enkel planering av raster
För att förenkla livet på resande fot innehåller dēzl 580 lmt-d enkel planering av raster med aviseringar om pauser och förslag på närliggande hotell, restauranger och parkeringsplatser.

Inbyggt register över lastbilsspecifika intressanta platser
Hitta intressanta platser som är viktiga för yrkesförare – och som de gett höga betyg – inklusive lastbilsstopp, parkering, logi, wi-fi med mera. Du kan även söka efter och filtrera på lastbilsstopp efter föredragna bekvämligheter som duschar, bensinstationer, wi-fi och lastbilstvätt.

Bluetooth
Synkronisera en bluetooth-aktiverad enhet, till exempel din smartphone, med dēzl 580 lmt-d för handsfree telefonsamtal4 via den inbyggda mikrofonen och högtalarna med extra högt ljud som är lätt att höra även över högt vägbrus. Du kan lägga telefonen i fickan eller sätta den i konsolen och ändå ringa och svara på samtal. När dēzl är hopparad med telefonen visas sms och andra appsignaler direkt på dēzl-skärmen.

Ge kommandon med kraften i din röst
Utrustad med rösttyrd navigering. Bara prata med dēzl så svarar den, och du kan behålla händerna på ratten. Para ihop den med din smartphone för trafik i realtid, fartkameror i realtid och mycket mer Smartphone link är en kostnadsfri mobilapp som kopplar ihop din dēzl 580 lmt-d med din iphone eller android-smartphone. När de är hopparade kan dēzl komma åt realtidsinformation2 som trafik- och väderinformation.

Med inbyggt wi-fi är du alltid uppdaterad
Det är enkelt att hålla kartor och program uppdaterade eftersom dēzl 580 lmt-d har inbyggt wi-fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett wi-fi-nätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till valfritt uttag och låta den uppdatera via wi-fi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen.

Skicka och spåra
Dēzl 580 lmt-d har en förinläst, enkel lösning för fleet management2. Du kan enkelt spåra förare och skicka meddelanden, tex Ett sms med en leveransadress. Föraren kan välja adressen inifrån sms:et och smidigt navigera till destinationen. Välj ikonen skicka och spåra på dēzl-navigatorns meny för att ställa in detta.

Logg över servicehistorik
Dēzl 580 lmt-d innehåller en servicehistoriklogg så att du kan registrera datum och typ av service som utförts. Håll enkelt reda på däckens körsträcka, däcktryck, oljebyten, däckbyten med mera.

Fungerar med backkamera
Se vad som finns bakom dig när du backar genom att lägga till en backkamera från garmin (säljs separat). Dēzl 580 lmt-d är kompatibel med utvalda trådlösa backkameror från garmin. När dēzl är hopparad visar den utsända bilder direkt på navigeringsskärmen.

Navigera enkelt
Dēzl 580 lmt-d har aktiv körfältsguidning. Aktiv körfältsguidning använder röstmeddelanden och färgstarka pilar för att visa rätt körfält för din rutt. Photoreal-visning av korsningar visar avfarter när de dyker upp i realtid: i helfärg och detaljerat. Birds eye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över korsningar, ovanifrån. Talade garmin real directions vägleder dig dessutom som en vän med hjälp av igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus, i stället för svårlästa eller obefintliga vägskyltar.

Inkluderar kartuppdateringar livet ut
Dēzl 580 lmt-d levereras med detaljerade kartor över europa. Med kostnadsfria livstids1 kartuppdateringar har du alltid aktuella kartor, intressanta platser och navigeringsinformation till dina rutter. Du kan hämta nya kartor under GPS-ens hela utan avgifter.

Förinlästa populära intressanta platser
När du inte är bekant med området kan du förlita dig på de förinlästa intressanta platserna från tripadvisor. Visa betyg för intressanta reseplatser, tex Hotell, restauranger och sevärdheter längs din rutt eller nära din destination. Från världens största resesajt direkt till dig, hjälper vi dig att hitta stoppen som gör hela resan till en del av destinationen. Du kan även hitta nya sevärdheter med den inbyggda reseplaneraren som gör bilresorna roliga genom att föreslå intressanta stopp längs vägen.

Vår poi-databas innehåller nu ytterligare sökinformation från foursquare. Foursquare presenterar ytterligare miljontals nya och populära restauranger, butiker, tjänster och mer i ditt område.

- För att komma åt garmins realtidstjänster måste du hämta appen smartphone link till din kompatibla bluetooth- och GPS-aktiverade smartphone (säljs separat); se smartphone link för mer information
- Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och all information om vägförhållanden
- Kräver bluetooth-aktiverad smartphone (säljs separat).

Innehåller
- Dēzl 580
- Sugkoppsfäste för fordon och skruvfäste
- Strömkabel för fordon
- Usb-kabel
- Snabbstartsguide

Egenskaper

VarumärkeGarmin
Art.Nr.010-01858-13
UtförandeEuropa
FunktionRöststyrning, Bluetooth
Storlek5 tum
TypGPS
AnvändningsområdeLastbil
Batteritid2 h
Storlek19,9x12,2x2,4 cm
WiFiJa