Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D
GPS Garmin DriveSmart 51 Full EU LMT-D

GPS Garmin
DriveSmart 51 Full EU LMT-D

2 599 kr
Förväntas åter i lager 2023-01-31 

Sammanfattning

Håll dig uppkopplad bakom ratten med Garmin DriveSmart, navigatorn som har en samling smarta funktioner förutom praktiska förarvarningar och anvisningar som är lätta att följa. Från Handsfreesamtal och trafikinformation i realtid till inbyggt Wi-Fi och mycket mer.
Varumärke

Beskrivning

Håll dig uppkopplad bakom ratten med Garmin DriveSmart, navigatorn som har en samling smarta funktioner förutom praktiska förarvarningar och anvisningar som är lätta att följa. Från Handsfreesamtal och trafikinformation i realtid till inbyggt Wi-Fi och mycket mer.
Avancerad navigering med smarta funktioner
- Lättanvänd navigator med onlinefunktioner och tydlig 5.0-Tums kapacitiv pekskärm
- Förladdad med livstids kartor
- Ger realtidstjänster som parkering i realtid och väder i realtid
- Kostnadsfri garmin digital trafik via dab – garmins bästa trafiklösning!
- Bluetooth, smartaviseringar och röststyrd navigering
- Inbyggt wi-fi för enkla kart- och programvaruuppdateringar
- Omfattar obegränsade fartkamerauppdateringar
Live-tjänster för din enhet
Överlista trafikstockningar med tidsbesparande alternativa rutter eller genom att undvika dem helt och hållet. Med information i realtid kan du ägna mindre tid åt att leta efter en parkeringsplats. Få realtidsinformation om gatuparkering, uppdaterade väderprognoser och mycket mer på din garmin drivesmart. När du närmar dig destinationen kan du parkera utan att stressa genom att visa priser och tillgänglighet för gatuparkering. Smartphone link-appen, möjliggör även livetrack, där föraren kan dela sin plats så att vänner kan se var du är oavsett om du uträttar ärenden på stan eller är ute på en lång bilresa.

Smart uppkoppling
När du synkar din bluetooth-aktiverade smartphone till garmin drivesmart får du fantastiska funktioner som gör att du kan hålla kontakten utan att ta händerna från ratten. Ring handsfree-samtal och ta emot anpassningsbara smartaviseringar på navigatorns skärm. Det innebär att du kan se inkommande samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att behöva sträcka dig efter telefonen.

Röststyrd navigering
Behöver du vägbeskrivning? Säg bara till. Garmin drivesmart har röststyrd navigering som svarar på kommandon och navigerar dit du behöver ta dig. (Endast modellen med kartor over hela europa)

Inbyggd wi-fi
Vi gör det enkelt att hålla dina kartor och program uppdaterade då garmin drivesmart har inbyggd wi-fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är i ditt trådlösa hemnätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till ett uttag och låta den uppdatera via wi-fi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen.

Förarvarningar
För att uppmuntra en säkrare körning och öka situationsberedskapen innehåller garmin drivesmart förarvarningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar. Dessutom varnar navigatorn när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och uppmärksammar dig på närliggande skolor och skolzoner. Ta emot meddelanden för fartkameror7 och få trötthetsvarningar8 med förslag på möjliga rastplatser efter flera timmars körning.

Navigering från din garmin smartwatch
När du har parat ihop navigatorn med din kompatibla garmin smartwatch (säljs separat) kan du få navigation direkt på handleden, även när du har parkerat bilen och promenerar mot din destination. Få även praktiska varningar på klockan. Du behöver inte oroa dig för att tappa bort din bil på en full parkering, din smartwatch ger kompassvägledning från ditt parkerade fordon till din destination och tillbaka till bilen igen.

Bilresor blir ännu bättre med tripadvisor
När du inte är bekant med området är det skönt att få guidning. Därför har vi tagit tripadvisor till garmin drivesmart. Visa betyg för intressanta platser, tex Hotell, restauranger och sevärdheter längs din rutt eller nära din destination. Från världens största resesajt direkt till din bil, vi hjälper dig att hitta stoppen som gör hela resan till en del av destinationen. Hitta även nya attraktioner med den inbyggda reseplaneraren, som gör bilresorna roliga genom att föreslå intressanta stopp längs vägen.

Garmin real directions
Omdefiniera "turn-by-turn röstguidning" med garmin real directions. Våra lättförståeliga köranvisningar använder igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver upplästa gatunamn och vägleder dig som om din bästa vän sitter i passagerarsätet. Inget mer kisande för att läsa avlägsna gatuskyltar. Lyssna bara på garmin real directions som talar om för dig, "sväng vänster efter bensinstationen" eller "sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar.

Fungerar med garmin backkamera
För en komplett navigeringslösning paras garmin drivesmart ihop med bc 30 wireless backup camera (säljs separat, professionell installation rekommenderas). När den är ansluten kan du enkelt se fordon, fotgängare och andra hinder direkt på garmin drivesmart-skärmen när du backar.

Villkor för livstids kartor
- För att komma åt realtidsinformation behöver du hämta den kostnadsfria smartphone link-appen. Användarens dataplanavgifter gäller, om sådana finns. Kontakta din mobiltelefonleverantör om du vill ha mer information om data- och roamingavgifter. Kräver - bluetooth-aktiverad smartphone (säljs separat).
- Parkeringsinformation finns tillgänglig för de flesta stadskärnor. Information om täckning finns på parkopedia.com
- Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden.
- Trötthetsvarningen aktiveras efter längre perioder av sammanhängande körning utan några längre stopp längs rutten.

Innehåll
- Garmin drivesmart 51 lmt-d
- Livstids kartor och digital trafik1 (markeras med ""lmt-d"" efter modellnumret på lådan).
- Sugkoppsfäste för fordon
- Strömkabel för fordon/livstids trafikantenn
- Usb-kabel
- Snabbstartsguide

Egenskaper

VarumärkeGarmin
Art.Nr.010-01680-13
UtförandeBil
FunktionRöststyrning, Bluetooth
Storlek5 tum
TypGPS
AnvändningsområdeEuropa
Batteritid1 h
WiFiJa
EAN-nr753759169886