GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S
GPS Garmin Zumo 396 LMT-S

GPS Garmin
Zumo 396 LMT-S

3 636 kr4 300:-

Kampanj

tom 30/11

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Motorcykelsnavigator zūmo 396LMT-S är utvecklad för att förvandla en vanlig åktur till ett nervkittlande krokigt äventyr med en twist, tack vare en robust konstruktion som passar all väderlek, funktioner med trådlös anslutning och handskvänlig 4,3-tums pekskärm. Du kan också dela härliga ögonblick med dina vänner.
Varumärke

Beskrivning

Motorcykelsnavigator zūmo 396LMT-S är utvecklad för att förvandla en vanlig åktur till ett nervkittlande krokigt äventyr med en twist, tack vare en robust konstruktion som passar all väderlek, funktioner med trådlös anslutning och handskvänlig 4,3-tums pekskärm. Du kan också dela härliga ögonblick med dina vänner.
Motorcykelnavigering för äventyr på slingriga vägar
- 4,3-Tums pekskärm som är läsbar i solljus och som du kan använda även med handskar på. Den tål bränsleångor, uv-strålar och hårt väder
- Håll dig uppkopplad med handsfree telefonsamtal, smartaviseringar och enkel gpx-fildelning för gruppturer: styr musik och spellistor från din smartphone på zūmo-skärmen
- Fri tillgång till realtidstjänster för trafik och väder med smartphone link-appen
- Med garmin adventurous routing hittar du kurviga och kuperade vägar, med begränsningar för större motorvägar
- Inbyggt wi-fi för enkla kart- och programvaruuppdateringar – ingen dator behövs
- Användbara förarvarningar om kommande skarpa kurvor, hastighetskameror och mycket mer – plus automatiska olycksaviseringar
- Förinstallerade livstidskartor över hela europa

Involvera dina vänner
Med garmin adventurous routing-valen undviker du de tråkiga motorvägssträckorna – ange preferenser för sträckor med zūmo 396lmt-s och hitta de där slingriga rutterna med backar och kuperad terräng som du älskar. Du kan enkelt skicka gpx-filer från din telefon4 till din zūmo eller gpx-filer till dina medcyklister, så att ni alla kan följa samma rutt. När zūmo är ihopparad med telefonen aktiverar smartphone link också livetrack, en smart funktion som gör att dina vänner kan se var du är i realtid när du är ute och kör.

Fler fördelar med bluetooth
För ännu mer bekvämlighet synkroniserar du zūmo-enheten med en kompatibel smartphone och ett headset eller en hjälm med bluetooth (säljs separat), så kan du ringa och ta emot samtal5 utan att behöva ta av dig handskarna eller hjälmen. Lägg telefonen i fickan eller sadelväskan så att du kan rikta all uppmärksamhet på vägen. Du kan också ta emot anpassningsbara smartaviseringar för samtal, sms, appaviseringar och mycket mer. Dessutom kan du också styra musik3 och spellistor från din smartphone, direkt på zūmo-navigatorns skärm. Du kan ta med dig din egen musik på åkturen.

Kostnadsfri trafik- och väderinformation i realtid
Vad händer på vägen framför dig? Zūmo 396lmt-s kan ansluta till trafik- och väderinformation i realtid via smartphone link-appen. Med den här kostnadsfria mobilappen kan du ansluta din zūmo till din smartphone, iphone eller android.

Med inbyggt wi-fi håller du dig uppdaterad
Det är enkelt att hålla kartor och program uppdaterade nu när zūmo 396lmt-s har inbyggt wi-fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett trådlöst nätverk uppdaterar du med ett enkelt knapptryck via automatiska aviseringar på skärmen. Du behöver inte ansluta zūmo-enheten till en dator.

Få bättre koll med förarvarningar
För att göra dig mer uppmärksam och främja säkrare körning har zūmo 396lmt-s praktiska varningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar, skolzoner med mera. Dessutom får du ett meddelande när du är på väg att köra åt fel håll på en enkelriktad gata. Du får också varningar om närliggande rödljus- och fartkameror6. För längre körsträckor får du dessutom en trötthetsvarning med förslag på när och var du kan ta en paus efter flera timmars körning. För ytterligare sinnesro har din zūmo-navigator en inbyggd funktion för automatiska olycksaviseringar8, så att ett sms med platsinformation skickas till din förutbestämda kontakt om en olycka inträffar.

Aldrig mer tom tank
En inbyggd färddator med digital bränslemätare är standard på zūmo 396lmt-s. Det är därför enkelt att uppskatta hur många kilometer du kan köra innan tanken är tom. Dynamisk tankningsvarning meddelar dig när det är dags att fylla på bränsle och visar dessutom olika platser med bensinstationer. En praktisk fartbegränsningsindikator anger när det är dags att minska på gasen. Dessutom har du tillgång till en digital kompass och en databas med motorcykelspecifika intressanta platser (poi:er) där du kan hitta cykelreparationstjänster, återförsäljare och annat. I zūmo finns också en servicehistoriklogg som hjälper dig att hålla reda på servicedatum, körsträcka och underhåll som utförts på motorcykeln.

Navigeringsverktyg
När du kör med zūmo 396lmt-s ger den aktiva körfältsguidningen dig röstaviseringar och visar färgglada pilar som anger vilken fil som du behöver köra i till din nästa sväng eller utfart. Korsningar och trafikplatser längs din rutt visas för att underlätta navigering genom komplicerade övergångar. Med funktionen längre fram i zūmo kan du också enkelt se intressanta platser och milstolpar längs rutten utan att lämna kartvyn på navigeringsskärmen. Du kan använda enkel ruttutformning och lägga till en punkt på kartan för att justera rutten så att du kan köra genom områden som du föredrar eller följa vissa vägar. När du hör gatunamn och navigeringskommandon uttalas håller du också kvar uppmärksamheten på vägen. Funktionen garmin real directions ger dig vägledning med hjälp av igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (tex ”Sväng höger efter den röda byggnaden”). Det finns även en tracback-funktion på zūmo-enheten som gör att du kan navigera längs samma rutt, men åt andra hållet, på tillbakaresan.

Robust design testad på vägar
Zūmo 396lmt-s är robust och designad av motorcyklister för motorcyklister, med massor av väganpassad teknik mellan styrhandtagen. Med den inbyggda färddatorn med kompass, fartbegränsningsindikator och ett intuitivt pekskärmsgränssnitt matar du snabbt och enkelt in information – även med handskar på. Det robusta höljet tål bränsleångor, uv-strålar, regn och annan påfrestande väderpåverkan.

- Hjälm, headset eller smartphone med bluetooth-kompatibilitet krävs – säljs separat
- För att komma åt realtidsinformation behöver du hämta den kostnadsfria smartphone link-appen.
- Musik och media fungerar med iphone 4 och senare, vissa ipod-enheter och vissa android-enheter.
- För att få åtkomst till garmin realtidstjänster måste du hämta smartphone link-appen på din kompatibla bluetooth- och GPS-aktiverade smartphone (säljs separat)
- Kräver en bluetooth-kompatibel smartphone. Användarens dataplanavgifter gäller, om sådana finns. Abonnemang kan krävas.
- Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden.
- Trötthetsvarningen aktiveras efter längre tids körning utan några längre stopp längs rutten
- Abonnemang krävs

Innehåller
- Zūmo 396lmt-s
- Förinstallerad city navigator nt för hela europa
- Livstidskartor och realtidstrafik2 (markeras med ”lmt-s” efter modellnumret på lådan)
- Motorcykelfäste och monteringsmaterial
- Strömkabel för motorcykel
- Usb-kabel
- Automatiska fästen (sugkoppsfäste, fäste, strömkabel för fordon)
- Snabbstartshandbok

Egenskaper

VarumärkeGarmin
Art.Nr.010-02019-10
UtförandeEuropa
FunktionBluetooth
Storlek4,3 tum
TypGPS
AnvändningsområdeMotorcykel
Batteritid4 h
Storlek12,2x7,6x1,9 cm
WiFiNej