Kabellåda Bosign XXL

Kabellåda Bosign XXL
Kabellåda Bosign XXL
Rek. pris  795 kr
755 kr

Delbetala från 45 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Cable Box XXL samlar inte bara sladdar utan ger även god plats för elektronisk utrustning såsom routers och Wifi-stationer. Den här boxen passar dig som behöver extra mycket utrymme för sladdar, grenuttag men samtidigt behöver ett ställe att ladda och förvara t.ex. routers, apple TV, mobiler och spelkonsoler.
I boxen kan du förvara familjens alla laddare, spelkonsoler och annan spelutrustning på ett och samma ställe. Tack vare den enkla och stilrena designen kan Cable Box stå framme synlig och lättillgänglig, både hemma och på kontoret.

Information
- Gömmer sladdar, grenuttag och adaptrar
- Perfekt förvaring av elektronisk utrustning; Routers, Apple TV och spelutrustning
- Flamsäker plast
- Stort lock ger extra förvaringsyta
- Lockets klick-funktion håller sladdar, laddare på plats i boxen
- Silikonfötter på boxens undersida skyddar golvet
- Underlättar städningen
- Ventilationshål i botten

Lägg din grenkontakt i lådan och dra ut sladden genom något av hålen i botten, sätt i dina laddare. När du skall ladda din mobil lägger du den bara på det nedfällda locket och drar sladden genom någon av lådans tre öppningar.

Cable Box XXL är formgiven med genomtänkta detaljer som t.ex. ett nedfällt lock där alla saker ligger tryggt. Boxen är försedd med silikonfötter för att stå stadigt och inte repa golv, hyllor eller bord.Lådans botten har ventilationshål och materialet är flamsäkert. Locket är designat med en klickfunktion för att hålla sladdar, laddare på plats.

Egenskaper

VarumärkeBosign
Art.Nr.240106B
FärgMarmor, Vit/Natur, Vit/Vit
Bredd215 mm
Höjd245 mm
MaterialPlast/Silikon
Längd460 mm