Populära varumärken

editorials

Så förebygger du vattenskador

Vattenskada. Bara ordet kan ge vilken husägare som helst ångest. Men lugn, skadorna går att undvika. Här ger vi dig några råd.

Därför ska du satsa på ett smartare golvvärmesystem

Ett golvvärmesystem som ger den skönaste värmen men som samtidigt inte brassar på med el i onödan är både smart och sunt. Vi ställer olika golvvärmesystem mot varandra och konstaterar att vi har ett som uppfyller våra förväntningar.

Putsa fönster – så får du dem riktigt rena

Solen avslöjar skoningslöst våra smutsiga fönster och påminner om att det är dags att ta fram fönsterskrapan. Här är en guide för hur du på enklast sätt gör rent dina fönster.

Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

Förläng livslängden på din altan genom att olja in den med jämna mellanrum. Här är guiden som visar hur du gör det på rätt sätt.

Bäst i test luftvärmepumpar: Vi jämför 4 populära modeller

Funderar du på att investera i en ny luftvärmepump? Vi har jämfört 4 populära modeller från Mitsubishi och Panasonic som ligger bra till i olika tester och får höga omdömen av användarna.

Välj rätt glasdörr till altanen – det ska du tänka på

Det är lätt att bara gå på utseende när det kommer till altandörrar. Men precis som för ytterdörren på framsidan bör du också väga in material, säkerhet och U-värde. Här reder vi ut vad du ska tänka på innan du köper altandörr och passar på att tipsa om fyra populära modeller.

Hus & bygg

Planerar du att dra igång ett nytt byggprojekt, eller går du i renoveringstankar? Här hos oss på Bygghemma hittar du allt du någonsin kan tänkas behöva i form av byggmaterial, verktyg, arbetskläder och mycket annat.

Vad ska man tänka på om man planerar att bygga en villa ?

Ett husbygge är ingenting man kastar sig in i utan en ordentlig plan. För många människor innebär byggandet deras livs största satsning, så det finns med andra ord anledning att fundera igenom varje steg både en och två gånger. Det finns många bra guider och checklistor att använda sig av – och tveka inte att kontakta någon med rätt erfarenhet.

Vad är viktigast när du väljer byggvaror?

Kvalitet och miljö är viktiga faktorer när människor väljer byggmaterial. Många vill veta att det man investerar i kommer att hålla i många år och inte lämnar onödiga avtryck i naturen. Utöver detta är såklart priset avgörande för många. Vi på Bygghemma har gott om kvalitetssäkrade och hållbara alternativ för den som letar efter byggvaror.

Vad är fördelarna med att köpa byggvaror online?

Genom att handla byggmaterialet online hos oss på Bygghemma får du tillgång till billiga priser och smidiga leveranslösningar. Inte konstigt att detta är ett val som allt fler husbyggare gör!