Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Kyl/Frys Bosch KGN36VLDE
Kyl/Frys Bosch KGN36VLDE
Kyl/Frys Bosch KGN36VLDE

Kyl/Frys Bosch
KGN36VLDE

10 071 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Kyl/Frys Bosch KGN36VLDE är en kombinerad kyl och frys för integrering med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/Frys Bosch KGN36VLDE är en kombinerad kyl och frys för integrering med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Detta skåp har elektronisk temperaturstyrning som är avläsbar via en LED-panel. Kyldelen har fyra hyllor av säkerhetsglas, varav två är flyttbara, och ett flaskställ samt en stor och två små dörrhyllor. Frysdelen har tre transparenta frysbackar.

Övrigt
- Dörrar i rostfritt stål, sidoväggar i Pearl grey
- Integrerat vertikalt handtag
- 1 kompressor/2 kylkretslopp
- MultiAirFlow-system, för en jämn temperatur i hela kylen
- Ställbara fötter framtill, hjul baktill

VitaFresh
VitaFresh hjälper dig att lagra färsk mat under mycket längre tid. De behåller alltid de rätta förvaringsförhållandena tack vare två olika klimatzoner. En zon med låg temperatur runt 0 °C, där du hygieniskt kan förvara fisk och kött i två separata lådor. Den andra zonen är en zon med högre luftfuktighet: en stor låda speciellt utformad för frukt och grönsaker. Luftfuktigheten i lådan kan ställas in genom två inställningar för att bevara vitaminer och mineraler ännu bättre.

NoFrost
Med noFrost leds fukten ut ur frysen. Resultatet – torr luft. Det förhindrar att is bildas på apparatens insida och att frost lägger sig på maten.

Automatisk nedfrysningsfunktion
För att bevara matens smak och näringsvärde bör den frysas ner så fort som möjligt. Med den automatiska nedfrysningsfunktionen går det snabbare att frysa ner maten och den redan frysta maten tinar inte upp. Frysen märker av en förhöjd temperatur och justerar denna automatiskt för att förvara maten på allra bästa sätt.

SuperCooling
När du öppnar och stänger kylskåpet med jämna mellanrum kommer temperaturen att variera inne i skåpet. Det innebär dåliga nyheter för dina färska matvaror, men det finns en enkel lösning. När den är aktiverad, kyler SuperCooling-funktionen snabbt nyinlagda matvaror och förhindrar samtidigt att de som redan är kylda värms upp. Temperaturen sänks till 2 °C genom en knapptryckning. Detta skapar inte bara en jämn temperatur, men förhindrar även onödig strömförbrukning. SuperCooling ställer automatiskt tillbaka temperaturen efter ca 6 timmar.

EasyAccess-hyllor
Hyllor i säkerhetsglas som kan dras ut till hälften. På så sätt kan varorna ställas in i och tas ut ur kylskåpet extra smidigt. Dessutom har du en bra överblick – till och med varor som hamnat längst bak syns och glöms inte bort.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.KGN36VLDE
FärgRostfritt Stål
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetD
SerieSerie 4
TypKyl/Frys
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup660 mm
DisplayNej
Höjd1860 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys87 l
Nettovolym Kyl237 l
Bullernivå36 dB(A)
Ljudnivå36 dBa
Energiförbrukning173 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt74 kg
Bredd600 mm
Volym324 l
EAN-nr4242005208463