Praktiska lösningar för kök och badrum

Kliv in i Bygghemmas kök- och badrumsvärld och inspireras av tusentals produkter, allt från de senaste trenderna till det vackra basala. Vare sig du är ute efter ett badkar, en bastu, ett kylskåp eller ett kök så har vi flera alternativ till dig – alltid till ett bra pris!

  • Gratis konsultation med våra köksdesigners
  • Sveriges största badrumsleverantörer
  • Energibesparande vitvaror

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Läs våra reportage

(Se alla reportage)
Så fixar du ditt drömbadrum

Så fixar du ditt drömbadrum

Badrummet får en allt större betydelse i våra hem – det är numera ett trivsamt rum där vi kopplar av och skämmer bort oss en stund. Samtidigt ska det vara funktionellt. Så här skapar du en personligt inredd oas efter dina behov.

Läs hela reportaget
Badrum med hotellkänsla

Badrum med hotellkänsla

Minimalistisk design och hotellkänsla, det går hem när svenskar får välja badrum. ”Vi ser en stark trend i att allt fler efterfrågar produkter som skapar en hotellkänsla även hemma”, säger Christina Holmberg, marknadschef på Grohe Sverige.

Läs hela reportaget

Få stöd och inspiration från våra guider

(Se alla guider)
Kostnad renovera badrum – tips för just din plånbok

Vad kostar det?

Kostnad renovera badrum – tips för just din plånbok

Läs guiden
Mulltoa: Här är de populäraste modellerna 2019

Inspiration

Mulltoa: Här är de populäraste modellerna 2019

Läs guiden
Så ska du tänka när du bygger bastu: 13 nyttiga tips

Gör det själv

Så ska du tänka när du bygger bastu: 13 nyttiga tips

Läs guiden
Gustavsberg toalettstol: 10 populäraste toalettstolarna

Inspiration

Gustavsberg toalettstol: 10 populäraste toalettstolarna

Läs guiden

Våra mest populära produkter

Praktiska lösningar för kök och badrum

Kök och badrum är kanske två av de viktigaste rummen i ett hem, såväl funktionellt som estetiskt och stilmässigt. Ett kök bör inspirera till både matlagning och härligt socialt umgänge, medan ett badrum för många är lika mycket ett praktiskt rum som en plats för avkoppling och återhämtning. Här på Bygghemma älskar vi riktigt snygg köks- och badrumsinredning, och kan stolt erbjuda något för alla smaker. Perfekt för dig som vill ha ett nytt, modernt kök eller kanske önskar köpa badrum online.

Vad är bra att tänka på när man byter kök?

En köksrenovering är oftast en ganska stor investering, både vad gäller kostnad och tid. Så vad ska man då tänka på för att lyckas med sin köksrenovering? Planering är viktigt. Vad saknar du i ditt kök idag och hur ser ditt drömkök ut? Här gäller det att tänka både funktion och design, och hur man på bästa sätt kan kombinera de två. Välj material med omsorg och satsa gärna på kvalitet som håller, det lönar sig så gott som alltid i längden. Vid val av färgskalor och detaljer är det också bra att ha i åtanke att välja sådant som du tror att du kommer trivas med under många år framöver. Här på Bygghemma hittar du allt du behöver för att bygga just ditt drömkök, från vitvaror och skåpstommar till luckor, kakel och beslag.

Vad är bra att tänka på när man byter badrum?

I likhet med en köksrenovering, är byte av badrum också ett stort arbete. Här ställs dessutom ännu högre krav på kvalitetssäkrad standard anpassad för våtutrymmen. Anlita en behörig firma du känner dig trygg med, och var noga med att välja material och inredning utifrån både funktionella behov samt tycke och smak. Upptäck vårt generösa badrumssortiment och beställ allt du behöver online från ett och samma ställe. Smidigt, bekvämt och billigt - alltid på bygghemma.se.