Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR
Kyl/frys Bosch KGN39AIDR

Kyl/frys Bosch
KGN39AIDR

14 386 krOrd. 20 159:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Kyl/frys Bosch KGN39AIDR är en kombinerad kyl/frys med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. VitaFresh håller maten fräsch och vitaminrik upp till två gånger längre.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/frys Bosch KGN39AIDR är en kombinerad kyl/frys med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. VitaFresh håller maten fräsch och vitaminrik upp till två gånger längre.
Skåpet har elektronisk temperaturstyrning och den inställda temperaturen är exakt avläsbar via LCD-display. Det har dessutom ett akustiskt dörrlarm och ett akustiskt och optiskt varningssystem för driftstörning i frysen. Kyldelen har dessutom MultiAirFlow-system som ger en jämn temperatur i hela kylen.

Övrigt
- Dörrar i rostfritt stål med EasyClean, sidoväggar i Pearl grey (VZF 07127)
- Integrerat vertikalt handtag
- LED-belysning med soft start i kyldelen
- Förberedd för Wi-Fi: kan anslutas till Home Connect med en Wi-Fi/Home Connect-adapter som extra tillbehör
- superCooling-teknik med automatisk återställning, extra snabb kylning av matvaror
- 1 VitaFresh plus-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha upp till två gånger längre
- Kyldelen har 5 hyllor av säkerhetsglas (3 ställbara i höjd) samt 4 dörrhyllor, 1 för mejeriprodukter
- Frysdelen har 3 transparenta frysbackar
- Dörrhängning höger, omhängbar
- Ställbara fötter framtill, hjul baktill

VitaFresh
VitaFresh-lådan håller maten fräsch längre tack vare extra låg temperatur, passande för kött och fisk och med fuktighetsreglage för frukt och grönsaker. Att köpa färska livsmedel är en sak. Att hålla produkterna färska är en annan. VitaFresh hjälper dig att lagra färsk mat under mycket längre tid. De behåller alltid de rätta förvaringsförhållanden tack vare två olika klimatzoner. En zon med låg temperatur runt 0 °C, där du hygieniskt kan förvara fisk och kött i två separata lådor. Den andra zonen är en zon med högre luftfuktighet: en stor låda speciellt utformad för frukt och grönsaker. Luftfuktigheten i lådan kan ställas in genom två inställningar för att bevara vitaminer och mineraler ännu bättre. Det har aldrig varit lättare för dig att äta hälsosamt.

LED-belysning
LED-belysning som ger en jämn invändig belysning som inte bländar. Med LED-belysning ser du tydligt vad du har i skåpet. LED-lampor drar mindre energi än vanliga lampor. Lamporna lyser upp hela skåpet invändigt, även när det är fullt och bländar inte.

SuperFreezing
SuperFreezing sänker automatiskt temperaturen i frysen när du lägger in nya matvaror samtidigt som den förhindrar oönskad upptining av redan frysta livsmedel. Förhindrar oönskad upptining. För att bevara matens smak och näringsvärde bör den frysas ner så fort som möjligt. Med den automatiska nedfrysningsfunktionen går det snabbare att frysa ner maten och den redan frysta maten tinar inte upp. Frysen märker av en förhöjd temperatur och justerar denna automatiskt för att förvara maten på allra bästa sätt.

EasyAccess
EasyAccess-hylla är en utdragbar glashylla som ger perfekt överblick och gör det smidigare att lägga in och ta ut varor.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.KGN39AIDR
FärgRostfritt Stål
HängningHöger
EnergieffektivitetD
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningJa
Spänning240 V
Djup660 mm
DisplayJa
Höjd2030 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys89 l
Nettovolym Kyl279 l
Bullernivå36 dB(A)
Energiförbrukning191 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Bredd600 mm
EAN-nr4242005196678