Kyl/Frys Bosch KGN39IJEA
Kyl/Frys Bosch KGN39IJEA
Kyl/Frys Bosch KGN39IJEA

Kyl/Frys Bosch
KGN39IJEA

10 520 krOrd. 13 490:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Få kvar i lager - vänta inte för länge!
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Kyl/Frys Bosch KGN39IJEA är en kombinerad kyl och frys med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre. Du kan köpa till färgade fronter till detta skåp.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/Frys Bosch KGN39IJEA är en kombinerad kyl och frys med NoFrost-teknologi som ger mindre isbildning och frostar av frysen automatiskt. Kylen har dessutom en VitaFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre. Du kan köpa till färgade fronter till detta skåp.
Skåpet har elektronisk temperaturstyrning som är avläsbar via LED-panel och kyldelen har MultiAirFlow-system som ger en jämn temperatur i hela kylen. Kyldelen har fem hyllor av säkerhetsglas, varav tre är flyttbara, och ett flaskställ samt en stor och tre små dörrhyllor. Frysdelen har tre transparenta frysbackar.

Övrigt
- Integrerat vertikalt handtag
- 1 kompressor/2 kylkretslopp
- superCooling-teknik med automatisk återställning, extra snabb kylning av matvaror
- SuperFreeze för snabb frysning av livsmedel
- 1 VitaFresh-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha längre
- Ställbara fötter framtill, hjul baktill

FreshSense
Med ett optimalt förvaringsklimat behåller maten sin rätta konsistens. Glassen blir exempelvis varken för hård eller för rinnig. En konstant invändig temperatur är därför avgörande för hur länge maten kan behålla sin fräschhet och smak. FreshSense består av sensorer som ständigt kontrollerar och styr temperaturen i kyl och frys. Resultatet blir en konstant temperatur oavsett omgivande temperatur.

Automatisk nedfrysningsfunktion
För att bevara matens smak och näringsvärde bör den frysas ner så fort som möjligt. Med den automatiska nedfrysningsfunktionen går det snabbare att frysa ner maten och den redan frysta maten tinar inte upp. Frysen märker av en förhöjd temperatur och justerar denna automatiskt för att förvara maten på allra bästa sätt.

SuperCooling
När du öppnar och stänger kylskåpet med jämna mellanrum kommer temperaturen att variera inne i skåpet. Det innebär dåliga nyheter för dina färska matvaror, men det finns en enkel lösning. När den är aktiverad, kyler SuperCooling-funktionen snabbt nyinlagda matvaror och förhindrar samtidigt att de som redan är kylda värms upp. Temperaturen sänks till 2 °C genom en knapptryckning. Detta skapar inte bara en jämn temperatur, men förhindrar även onödig strömförbrukning. SuperCooling ställer automatiskt tillbaka temperaturen efter ca 6 timmar.

EasyAccess-hyllor
Hyllor i säkerhetsglas som kan dras ut till hälften. På så sätt kan varorna ställas in i och tas ut ur kylskåpet extra smidigt. Dessutom har du en bra överblick – till och med varor som hamnat längst bak syns och glöms inte bort.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.KGN39IJEA
FärgRostfritt Stål
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetE
SerieSerie 4
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup660 mm
DisplayNej
Höjd2030 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys87 l
Nettovolym Kyl279 l
Bullernivå39 dB(A)
Ljudnivå39 dBa
Energiförbrukning273 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt72,6 kg
Bredd600 mm
Volym366 l
EAN-nr4242005183647