Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA
Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA
Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA
Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA
Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA

Kyl/Frys Siemens
KG33VVLEA

Nyhet

5 417 krRek.9 199:-

Kampanj

Just nu!

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA är en kombinerad kyl/frys med en hyperFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre tack vare fuktreglering samt lowFrost-teknologi som ger mindre frostbildning.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/Frys Siemens KG33VVLEA är en kombinerad kyl/frys med en hyperFresh-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre tack vare fuktreglering samt lowFrost-teknologi som ger mindre frostbildning.
Detta skåp har elektronisk temperaturstyrning och -kontroll som är avläsbar via LED-panel. Kyldelen har fyra hyllor av säkerhetsglas, varav två är flyttbara och tre är easyAccess-hyllor, och en flaskhållare samt tre dörrhyllor. Frysdelen har tre frysbackar med transparent front, varav en bigBox.

Övrigt
- Dörrar i rostfritt stål, sidoväggar i Pearl grey
- Integrerat vertikalt handtag i plast
- LED-belysning i kyldelen
- VarioZone-hyllor i frysen för extra plats
- Ställbara fötter framtill, hjul baktill

HyperFresh
Med dragreglaget kan du justera fuktighetsnivån i hyperFresh-lådan utifrån innehållet. På så sätt garanteras en idealisk fuktighetsnivå som bevarar smak, vitaminer och näringsämnen längre.

FreshSense
Varierande yttertemperatur och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så fort de känner av temperaturförändringen i kylen.

EasyAccess-glashyllor
För att öka komforten så kan dessa glashyllor dras ut till hälften, med hjälp av skenor. Därmed får du en perfekt överblick över innehållet och hittar även det som gömmer sig längst bak. Utdragsfunktionen är både lätthanterlig och vippstabil, så glashyllorna går att dra ut utan problem även när de är fullastade.

BigBox
En hel lammstek eller flera pizzor – vid infrysning av stora eller skrymmande livsmedel behöver du extra stora utrymmen och bigBox har gott om plats. Om du behöver ännu mer utrymme så kan lådor och hyllor enkelt tas ut ur frysen, så att du kan utnyttja hela utrymmet.

LowFrost
Vid frostbildning ökar frysens energiförbrukning något. Siemens innovativa lowFrost-teknik med särskilda förångare ger en låg och jämn isbildning, och en betydligt snabbare avfrostning än med konventionella system.

SuperFreezing
För att inte redan infrysta varor ska tina när du lägger in stora mängder nya livsmedel, aktiverar du superinfrysningen innan du åker och handlar. Då kyls frysen automatiskt ner till -30 °C, så att de nya livsmedlen inte avbryter frysprocessen.

Dokument

  • household-refridgerating-appliances-label-1-f9e8b7601d0f A ++ + A + + A A B C D + d B L L 2010/1060 Siemens KG33VVLEA 219 193 94 39 A +++ A ++ A + A B C D

Egenskaper

VarumärkeSiemens
Art.Nr.KG33VVLEA
FärgRostfritt Stål
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetA++
SerieiQ300
TypKyl/frys
Automatisk AvfrostningNej
Spänning230 V
Djup650 mm
DisplayNej
Höjd1760 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys94 l
Nettovolym Kyl193 l
Bullernivå39 dB(A)
Ljudnivå39 dBa
Energiförbrukning219 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt66,2 kg
Bredd600 mm
Volym287 l
EAN-nr4242003869468