Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kyl/Frys Bosch Serie 6 KIS87AFE0
Kyl/Frys Bosch Serie 6 KIS87AFE0
Kyl/Frys Bosch Serie 6 KIS87AFE0

Kyl/Frys Bosch
Serie 6 KIS87AFE0

CASHBACK

15 454 kr
Kyl/Frys Bosch Serie 6 KIS87AFE0

Serie 6 KIS87AFE0

15 454 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Kyl/Frys Bosch KIS87AFE0 är en kombinerad kyl och frys för integrering med LowFrost-teknologi som minskar isbildning och gör att frysen sällan behöver frostas av. Kylen har dessutom en VitaFresh Plus-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Varumärke

Beskrivning

Kyl/Frys Bosch KIS87AFE0 är en kombinerad kyl och frys för integrering med LowFrost-teknologi som minskar isbildning och gör att frysen sällan behöver frostas av. Kylen har dessutom en VitaFresh Plus-låda som håller frukt och grönsaker fräscha längre.
Kyldelen har fem hyllor av säkerhetsglas, varav fyra är flyttbara samt fem dörrhyllor, varav en för mejeriprodukter. Frysdelen har två frysbackar med transparent front, varav en BigBox.

Övrigt
- Platta gångjärn
- LED-belysning i kyldelen
- VarioZone, flyttbara hyllor för extra utrymme

FreshSense
Med ett optimalt förvaringsklimat behåller maten sin rätta konsistens. Glassen blir exempelvis varken för hård eller för rinnig. En konstant invändig temperatur är därför avgörande för hur länge maten kan behålla sin fräschhet och smak. FreshSense består av sensorer som ständigt kontrollerar och styr temperaturen i kyl och frys. Resultatet blir en konstant temperatur oavsett omgivande temperatur.

VitaFresh
VitaFresh hjälper dig att lagra färsk mat under mycket längre tid. De behåller alltid de rätta förvaringsförhållandena tack vare två olika klimatzoner. En zon med låg temperatur runt 0 °C, där du hygieniskt kan förvara fisk och kött i två separata lådor. Den andra zonen är en zon med högre luftfuktighet: en stor låda speciellt utformad för frukt och grönsaker. Luftfuktigheten i lådan kan ställas in genom två inställningar för att bevara vitaminer och mineraler ännu bättre.

SuperCooling
När du öppnar och stänger kylskåpet med jämna mellanrum kommer temperaturen att variera inne i skåpet. Det innebär dåliga nyheter för dina färska matvaror, men det finns en enkel lösning. När den är aktiverad, kyler SuperCooling-funktionen snabbt nyinlagda matvaror och förhindrar samtidigt att de som redan är kylda värms upp. Temperaturen sänks till 2 °C genom en knapptryckning. Detta skapar inte bara en jämn temperatur, men förhindrar även onödig strömförbrukning. SuperCooling ställer automatiskt tillbaka temperaturen efter ca 6 timmar.

Automatisk nedfrysningsfunktion
För att bevara matens smak och näringsvärde bör den frysas ner så fort som möjligt. Med den automatiska nedfrysningsfunktionen går det snabbare att frysa ner maten och den redan frysta maten tinar inte upp. Frysen märker av en förhöjd temperatur och justerar denna automatiskt för att förvara maten på allra bästa sätt.

BigBox
En fryslåda där en tårta eller pizzor får plats utan problem. Oavsett om du förbereder ett barnkalas eller vill frysa in en älgstek – allt ryms i BigBox.

LowFrost
Vid frostbildning ökar frysens energiförbrukning något. Siemens innovativa lowFrost-teknik med särskilda förångare ger en låg och jämn isbildning, och en betydligt snabbare avfrostning än med konventionella system.

EasyAccess-hyllor
Hyllor i säkerhetsglas som kan dras ut till hälften. På så sätt kan varorna ställas in i och tas ut ur kylskåpet extra smidigt. Dessutom har du en bra överblick – till och med varor som hamnat längst bak syns och glöms inte bort.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.KIS87AFE0
FärgVit
HängningHöger
UtförandeIntegrerad
EnergieffektivitetE
Tillverkarens Art.Nr.KIS87AFE0
SerieSerie 6
TypKyl/Frys
Automatisk AvfrostningNej
Spänning230 V
Djup545 mm
Djup Nischmått550 mm
DisplayJa
FrysfackJa
Höjd1772 mm
Höjd Nischmått1775 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Frys61 l
Nettovolym Kyl209 l
Bullernivå36 dB(A)
Ljudnivå36 dBa
Energiförbrukning225 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt63,7 kg
Bredd558 mm
Bredd Nischmått560 mm
Volym270 l
EAN-nr4242005170425