Induktionshäll Gorenje IT643BCSC
Induktionshäll Gorenje IT643BCSC
Induktionshäll Gorenje IT643BCSC
Induktionshäll Gorenje IT643BCSC
Induktionshäll Gorenje IT643BCSC

Induktionshäll Gorenje
IT643BCSC

5 276 krRek.5 595:-
Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Stilren induktionshäll från Gorenje fullspäckad med funktioner.
Varumärke

Beskrivning

Stilren induktionshäll från Gorenje fullspäckad med funktioner.
BridgeZone
En induktionshäll med två sammankopplade zoner förenklar matlagning i stora kastruller. Två separata matlagningszoner som enkelt kopplas samman. Perfekt för tillagning av större livsmedel och tillbehör samtidigt.

StopGo.
StopGo-funktionen stoppar tillagningen och fortsätter med samma inställningar när hällen aktiveras på nytt.

Timer som håller koll åt dig
Nedräkningen kan börja ända upp från 99 minuter. Om du känner till den optimala tillagningstiden för en viss rätt, kan du sätta timern och slappna av. Hällen stängs automatiskt av när tiden är ute. Ett pip meddelar när maten är klar.

Minne som aktiverar dina inställningar på nytt
Denna funktion är utmärkt när du råkat stänga av hällen av misstag. Du har 5 sekunder på dig att återställa den senaste använda inställningen, vilket är mycket användbart när du tillagar mer än en maträtt. Från att du stängde av hällen av misstag har du 5 sekunder på dig att starta den igen och inom ytterligare 5 sekunder aktivera StopGo-funktionen.

Äggklocka med timerfunktion
Gör det enklare att få t.ex. ägg, te, pasta färdig i rätt tid. Funktionen är inte kopplad till matlagningszoner, utan fungerar individuellt. Ange tiden och vänta på signalen. Ingen mer överkokt pasta, för hårdkokta ägg eller bortglömda tepåsar i muggar.

Skräddarsydd matlagning, mat precis som du vill ha den
En del inställningar kan justeras helt efter dina behov. Du kan till exempel välja hur högt och länge ett ljud ska höras. Nu kan ditt kök låta precis som du vill, oavsett om det är högt och hetsigt eller lugnt och fridfullt.

ChildLock Pro barnlås, alltid säkerheten först
ChildLock Pro är ett barnlås som är perfekt för småbarnsfamiljer. Det har aldrig varit säkrare att lämna barnen ensamma i köket, tack vare denna funktion som förhindrar att de startar hällen. I mer avancerade modeller kan denna funktion aktiveras att automatiskt låsa hällen varje gång den stängs av. I andra fall kan hällen låsas genom att man trycker ner symbolen.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGorenje
Art.Nr.731799
FärgSvart
Färg RamFacettslipad kant
Placering ReglageNedtill
TypInduktionshäll
Djup525 mm
Höjd54 mm
Antal Zoner4
Bredd600 mm
Bredd Nischmått562 mm
EAN-nr3838782150531