Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN
Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN

Tvättmaskin Bosch
WAJ280L7SN

4 369 krOrd. 6 479:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN är en bekvämt tyst tvättmaskin med funktionerna EcoSilence Drive och ActiveWater. LED-displayen gör tvättmaskinen användarvänlig.
Varumärke

Beskrivning

Tvättmaskin Bosch WAJ280L7SN är en bekvämt tyst tvättmaskin med funktionerna EcoSilence Drive och ActiveWater. LED-displayen gör tvättmaskinen användarvänlig.
Övrigt
- Standardprogram: bomull, syntet, fintvätt, handtvätt ylle
- Specialprogram: extra sköljning/stärkning, urpumpning/centrifugering, Mix, Super 15 min/Super 30 min
- Touch Control-knappar: Färdig, Start/Paus för påfyllning, VarioSpeed, centrifugering/sköljstopp
- Display som visar programstatus, centrifughastighet, kvararande tid, 24 h fördröjd starttid, och mängdrekommendation
- Ett vred för val av samtliga tvätt- och specialprogram
- 30 cm stor lucköppning, med 140° öppningsvinkel
- AntiVibration Design: ökad stabilitet och tystare gång
- Flerfaldigt vattenskydd
- Elektronisk barnspärr
- Skumavkänning
- Obalanskontroll
- Självrengörande tvättmedelsfack

EcoSilence Drive
EcoSilence Drive är en energieffektiv och tyst motor med extra lång livslängd. Stör du dig ofta på din bullriga tvättmaskin? Boschs hållbara EcoSilence Drive-motorer är så tysta att du kanske inte ens märker att din tvättmaskin är igång. Motorn har inga kolborstar och är energieffektiv, vilket minskar friktionsbuller och ger dig en tyst tvättmaskin med extra lång livslängd. Så nu får du lugn och ro hemma, samtidigt som du tar itu med din smutsiga tvätt.

SpeedPerfect
SpeedPerfect rengör kläderna perfekt, på upp till 65 % kortare tid (tidsskillnaden mellan Easy Care-programmet 40 °C och Easy Care-programmet 40 °C när SpeedPerfect används). När du har bråttom sparar SpeedPerfect tid åt dig. Det minskar tvättiden med upp till 65 %, trots att kläderna fortfarande rengörs ordentligt. Dessutom fungerar det med de flesta programmen på din tvättmaskin, och passar alla tvättstorlekar och material. Ett exempel: använd SpeedPerfect med programmet för blandad tvätt, så kan du tvätta en medelstor tvätt på bara 45 minuter.

ActiveWater Plus
ActiveWater Plus justerar automatiskt vattenmängden efter tvättstorleken. Är du miljömedveten och vill använda mindre vatten? Då är det här tvättmaskinen för dig! ActiveWater Plus-teknologin ser till att kläderna blir helt rena, samtidigt som du inte använder mer vatten än nödvändigt för varje tvätt, inklusive småtvättar. Integrerade sensorer känner av tvättstorleken och justerar automatiskt vattenförbrukningen för att anpassa den till mängden tvätt och typ av textil. Resultatet blir helt rena kläder och mindre slöseri med vatten.

Start- och stoppfunktion
Start- och stopp-funktionen låter dig lägga till eller ta bort tvätt under en tvättcykel. Visst är det typiskt att hitta en smutsig strumpa, t-shirt eller handduk precis när du redan har startat en tvätt? Start- och stopp-funktionen i våra tvättmaskiner gör att du enkelt kan lägga till glömda kläder eller ta bort plagg under en tvättcykel. Det är bara att pausa en pågående tvätt, öppna luckan och lägga till eller ta bort plagg som du vill. Stäng sedan luckan, tryck på "Start" och låt tvätten fortsätta. Start- och stopp är inte möjligt när vattentemperaturen är högre än 50°C, eller när vattennivån är för hög.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.WAJ280L7SN
FärgVit
UtförandeFrontmatad
EnergieffektivitetD
SerieSerie 2
TypTvättmaskin
Kapacitet7 kg
Centrifugering Max1400 Varv/Minut
Spänning240 V
Djup546 mm
DisplayJa
Höjd848 mm
Bullernivå75 dB(A)
Energiförbrukning69 kWh/år
Bredd598 mm
Volym55 l
EAN-nr4242005185962