Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN
Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN
Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN
Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN

Tvättmaskin Bosch
WAU28SL8SN

10 630 kr
Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN är en effektiv tvättmaskin med EcoSilence Drive som är en mycket energisnål motor som ger tyst drift och extra lång livslängd. Den har dessutom smarta funktioner som SpeedPerfect, startfördröjning och påfyllnadsfunktion.
Varumärke

Beskrivning

Tvättmaskin Bosch WAU28SL8SN är en effektiv tvättmaskin med EcoSilence Drive som är en mycket energisnål motor som ger tyst drift och extra lång livslängd. Den har dessutom smarta funktioner som SpeedPerfect, startfördröjning och påfyllnadsfunktion.
Denna maskin har en LED-display med användarvänlig touchkontroll som du enkelt styr funktioner som Färdig, i-DOS, Start/Paus för påfyllning, Temperatur, VarioSpeed, Förtvätt, centrifugering/sköljstopp.

Övrigt
- Standardprogram: bomull, syntet, fintvätt, handtvätt ylle
- Specialprogram: Automatisk skonsam, Dunprogram, Trumrengöring, Skjortor, Syntet special, urpumpning/centrifugering, Mix, Sköljning, Super 15 min/Super 30 min
- VarioDrum: skonsam och effektiv trumma
- Trumrengöring med påminnelsefunktion
- 10 års motorgaranti på EcoSlience Drive
- AntiVibration Design: ökad stabilitet och tystare gång
- Flödessensor för optimal vattenförbrukning och AquaSensor för bästa sköljresultat
- Flerfaldigt vattenskydd
- Skumavkänning
- Obalanskontroll
- Elektronisk barnspärr

SpeedPerfect
SpeedPerfect är framtaget för de situationer då tiden spelar roll, funktionen förkortar tvättprogrammet med upp till 65 % med lika rent resultat. SpeedPerfect kan kombineras med de flesta programmen och alla textilier. Exempelvis tvättar mixprogrammet tillsammans med SpeedPerfect ett 4kg lass tvätt på bara 41 minuter.

ActiveWater
Din tvättmaskin kan spara tid, men oftast på bekostnad av ökad vattenförbrukning. Boschs ActiveWater-teknik ger perfekta resultat men använder inte mer vatten än nödvändigt. Inbyggda sensorer justerar vattenförbrukningen efter textiltyp och tvättmängd och det patenterade trum- och vattenintagssystemet ger snabbare blötläggning.

I-DOS
I-DOS intelligenta doseringssystem mäter automatiskt den optimala mängden tvättmedel som behövs. Aktiverar du autoprogrammet så ställer i-DOS-autodoseringen in så att du får perfekt ren tvätt helt automatiskt. Den avsevärt minskade tvättmedels- och vattenförbrukning gör att i-DOS inte bara tar hand om dina kläder utan även miljön.

Påfyllningsfunktion
Blev det kvar en bortglömd strumpa i botten av tvättkorgen? Påfyllningsfunktionen hos Bosch tvättmaskiner låter dig fylla på eller plocka ur tvätt från en redan startad tvättcykel. Det är bara att pausa programmet och öppna dörren för att fylla på med den bortglömda tvätten och sedan fortsätter tvättprogrammet.

TimeDelay
TimeDelay-funktionen gör det möjligt för dig att välja när du vill att tvätten ska vara klar de närmsta 24 timmarna.

SuperQuick 30
Ett praktiskt program då du vill fräscha till kläder som inte är så smutsig på endast 30 minuter.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.WAU28SL8SN
FärgVit
CentrifugeringseffektivitetB
EnergieffektivitetC
TypTvättmaskin
Kapacitet8 kg
Centrifugering Max1400 Varv/Minut
Spänning230 V
Djup590 mm
Höjd845 mm
Bullernivå vid centrifugering72 dB(A)
Energiförbrukning137 kWh/år
Årlig Vattenförbrukning9900 l
Vikt71 kg
Bredd598 mm
Volym63 l
EAN-nr4242005226573