Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Tvättmaskin Siemens WM6HXE0LDN
Tvättmaskin Siemens WM6HXE0LDN
Tvättmaskin Siemens WM6HXE0LDN

Tvättmaskin Siemens
WM6HXE0LDN

18 388 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Tvättmaskin Siemens WM6HXE0LDN är en effektiv tvättmaskin med iQdrive-motor samt HomeConnect som gör att du kan styra din tvättmaskin med en app. Denna tvättmaskin har många funktioner och program.
Varumärke

Beskrivning

Tvättmaskin Siemens WM6HXE0LDN är en effektiv tvättmaskin med iQdrive-motor samt HomeConnect som gör att du kan styra din tvättmaskin med en app. Denna tvättmaskin har många funktioner och program.
Bland de smarta funktionerna är speedPack XL som gör att du kan förkorta tvättiden samt påfyllningsfunktion som gör att du kan stoppa tvättmaskinen för att lägga till bortglömda plagg. Dessutom har maskinen i-DOS-system som är en automatisk dosering av tvättmedel.

Övrigt
- Standardprogram: bomull, syntet, fintvätt, handtvätt ylle
- Specialprogram: Urpumpning, Automatisk skonsam, Automatisk, Trumrengöring med påminnelsefunktion, Skjortor, Jeans/dark laundry, Outdoor/Impregnering, powerSpeed 59, centrifugering, Mix, Sköljning, Super 15 min/Super 30 min
- Fläckborttagningssystem med 16 olika fläckprogram
- Valmöjligheter: 1-3 sköljcykler, Lättstryket, Fläck automatisk, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Extra tyst, SpeedPerfect, Sköljstopp, Förtvätt, Vatten plus
- touchControl-knappar: Grundinställningar, På/Av, Färdig, i-Dos, Tillval, Remote Start, Start/Paus för påfyllning, Temperatur, VarioSpeed, Förtvätt, centrifugering/sköljstopp
- Högupplöst TFT-display för enkel navigering
- powerSpeed: bättre tvättresultat på kortare tid
- LED-belysning i trumman
- waveDrum: skonsam och effektiv trumma
- Trumrengöring med påminnelsefunktion
- antiVibration Design: ökad stabilitet och tystare gång
- Barnspärr

HomeConnect
Med hjälp av WiFi och en app på din smartphone eller surfplatta kan du koppla upp dina Siemens hushållsprodukter med hjälp av Home Connect och detta ger dig en rad nya möjligheter. Det kommer att underlätta arbetsbördan eller göra ditt liv enklare på andra sätt.

I-DOS
Det unika, integrerade precisionsdoseringssystemet avgör exakt hur mycket tvättmedel och sköljmedel som behövs. Variabler som typ av material, tvättmängd, vattnets hårdhet och grad av nedsmutsning ger en effektiv dosering med millimeterprecison, för perfekt skötsel med optimalt resultat. Felaktig dosering innebär inte bara ett sämre tvättresultat och skador på textilierna: Den ökar även vatten- och energiförbrukningen.

SpeedPack XL
Nu kan du förkorta dina tvättprogram med valet varioSpeed, få helt rena kläder på under 1 timme med Speed59' eller tvätta på rekordtid med super15' eller super30'. Allt med speedPack XL för tvättmaskiner.

Outdoor
Programmet för outdoor/impregnering är speciellt utvecklat för högteknologisk vattentäta textilier med ett intelligent centrifugprogram och optimerade temperaturinställningar. Den skonsamma tvättcykeln skyddar de ömtåliga membranen. När det används tillsammans med impregneringsmedel är programmet perfekt för alla slags sport- och allväderskläder.

iQdrive
Konventionella motorer slits med tiden genom kolborstarnas mekaniska nötning, men den borstlösa iQdrive-motorn är praktiskt taget slitagefri. Siemens 10-årsgaranti borgar för långvarig kvalitet på motorerna hos alla iQdrive tvättmaskiner.

AquaStop
Säkerhetssystemet aquaStop skyddar mot alla typer av vattenskador, så som översvämning eller läckage - under hela maskinens livslängd.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSiemens
Art.Nr.WM6HXE0LDN
FärgVit
CentrifugeringseffektivitetA
EnergieffektivitetC
TypTvättmaskin
Kapacitet10 kg
Centrifugering Max1600 Varv/Minut
Spänning230 V
Djup590 mm
Höjd848 mm
Bullernivå vid centrifugering74 dB(A)
Energiförbrukning167 kWh/år
Årlig Vattenförbrukning12100 l
Vikt84,2 kg
Bredd598 mm
Volym70 l
EAN-nr4242003887554