Vi gör jobbet åt dig – alltid till fast pris!

När du köper en produkt av oss har du även möjlighet att köpa till installation och montering. Våra underleverantörer har kompetensen att installera flera olika produktgrupper. Vi kan erbjuda installationstjänsterna i hela Sverige. Du kan enkelt och tryggt köpa våra tjänster - vi är tydliga med vad som ingår och arbetar inte med extra avgifter.

  • Vi erbjuder en komplett installation där allt installationsmaterial och obegränsade mil för installatör ingår.
  • För att köpa installation från Bygghemma krävs inga resor till butiker eller offerter - allt är endast ett klick bort.
  • Alla installationer utförs av certifierade hantverkare helt i enlighet med svensk branschstandard.

Vi monterar och installerar produkter inom följande kategorier:

Enkelt och smidigt med installation

Vi erbjuder installation för våra produkter i hela Sverige. Beställ både produkt och standardiserad installation och låt oss göra jobbet åt dig.

Rätt kompetens för rätt jobb

I vårt installatörsnätverk har vi den kompetens som krävs för att utföra olika typer av installationer. Bland våra installatörer finns VVS-tekniker, kyltekniker, snickare, elektriker m.fl. Oavsett installation kan du känna dig trygg med att du får den kompetens som krävs för jobbet. Självklart har installatören även de certifieringar som krävs för att utföra den aktuella installationen.

Rotavdrag för installation

Självklart har du möjlighet att utnyttja rotavdraget på alla de produkter som omfattas av rotavdraget och på så sätt få ner priset på din installation. Du betalar då ett lägre pris redan från början, så ansöker vi om rotavdraget. För att vi ska kunna ansöka om rotavdrag måste du ge oss ditt personnummer och fastighetsbeteckning för den fastighet där arbetet ska utföras.

Du som kund måste själv veta om du har möjlighet att utnyttja rotavdraget. Om rotavdraget inte går igenom, kommer vi att fakturera det resterande beloppet i efterhand.

Så här går det till

Beställ själv på bygghemma.se

Gäller för produkter inom dessa kategorier:

På vissa produkter kan du välja att köpa till installationstjänsten direkt inne på produkten i samband med ditt köp. Fyll i ditt postnummer för att se om vi kan erbjuda tjänsten i ditt postnummerområde och till vilket pris. Gör ditt val, lägg i varukorgen, gå till kassan och betala. Efter köp kontaktar vi dig och bokar in installationen.

Fyll i en intresseanmälan

Gäller för produkter inom dessa kategorier:

Inom andra produktkategorier genomför du ditt köp av produkten som vanligt. Kan vi erbjuda installation på det du just köpt, kommer du efter genomfört köp kunna välja om du vill bli kontaktad för att få mer information och köpa till tjänsten separat. Alternativt bocka i aktuell kategori ovan samt fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för mer information.

Genom att klicka på SKICKA INTRESSEANMÄLAN ovan accepterar du vår integritetspolicy samt att vi delar dina uppgifter med vårt dotterbolag Svensk Installationspartner.

Beställning

Att beställa från oss går fort. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kortast möjliga tid.  

Ring 0770-220 300, måndag till fredag 08.00-17.00