Skjutdörr Nordiska Fönster Fjäll 3-Glas PVC 4-Delad 400x2100 Outlet

Skjutdörr Nordiska Fönster
Fjäll 3-Glas PVC 4-Delad 400x2100 Outlet

34 320 kr

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad 1 995 kr

Sammanfattning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller. Nyskick.

Beskrivning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller. Nyskick.
Skjutdörrsparti med vädringsfunktion från Nordiska Fönster. Tillverkade av underhållsfri PVC och ingår i serien Fjäll. Produkter i serien Fjäll är uppbyggda av ett 6-kammarsystem med tre tätningslister och med kraftig stålförstärkning, för hög säkerhet och mycket stabil konstruktion. Skjutdörren är designad med raka linjer i skandinavisk design och passar dig som ställer höga krav på isolervärde och design.

Nordiska Fönster har utrustat sina skjutdörrar i PVC med tilt-funktion som gör att du kan vädra med skjutdörren utan att regn och smuts blåser in. Dörrbladet öppnas och hamnar i ett inre spår och glider lätt på skenorna. Vid stängning går dörrbladet in i ett vädringsläge som sedan stängs med handtaget. Skjutdörrar är utrustade med personsäkerhetsglas in- och utvändigt. PVC skjutdörrar är SP testade och P-märkta.

Trösklar
Som standard är skjutdörren utrustad med en standard PVC tröskel, 74mm. Det går bra att sänka ner tröskeln cirka 10mm så att golvets ovansida linjerar med glidskenans undersida.

U-värde
Då skjutdörren är helisolerat och utrustat med energiglas ligger U-värdet på 0,78 på hela konstruktionen med 3-glas. Ju lägre u-värde ett fönster har desto bättre isolering. Upplever man kondens på utsidan av glaskassetten är det här ingen fara och helt normalt. Det innebär bara att ditt fönster är välisolerat och värmen från insidan inte tar sig igenom glas.

Kulörer
Som standard är skjutdörren kulör PVC vit (RAL 9016).

Glas
Utrustat med 48mm, 3-glaskassett med Argon gas mellan glasskikten. U-värde på 3-glas: 0,5/kvm. 3-glas rekommenderas till bostäder där man vistas året runt och kräver bättre isolervärde, lägre energiförbrukning, bättre ljudisolering och reducerat kallras. Skjutdörrar från Nordiska Fönster är som standard utrustade med personsäkerhetsglas.

Hängning/Gångdörr
Hängning/Gångdörr anges inifrån sett. Avser den öppningsbara delen på partiet.

Garanti
- 30 års garanti på kulörbeständighet på PVC vit
- 10 års garanti på konstruktion

Skötselråd
PVC rengörs enklast med ljummet vatten och diskmedel eller grön såpa. Använd aldrig kemikalier. Rengör mekaniska delar och smörj vid behov.

Teknisk specifikation
- Profil: Fjäll 6-kammarsystem
- Tätning: 3 tätningslister
- Handtag: Vit - endast insida
- Profilhöjd (karm+båge): 116mm
- Tröskel Standard PVC: 74mm
- Helglasade dörrar är utrustade med härdat personsäkerhetsglas in- och utvändigt

Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

OBS! Produktbilden är bara en exempelbild och kan vara extra utrustad.

Egenskaper

VarumärkeNordiska Fönster
Art.Nr.Outlet-239
Bredd Modulmått400 cm
Höjd Modulmått210 cm
Karmdjup76 mm
Glas3-glas
MaterialPVC
LjudreduktionRw 32 dB
TypSkjutdörr
U-Värde0,78
GångdörrHöger (sett inifrån), Vänster (sett inifrån)
Härdat GlasJa
FärgVit
FunktionGlid
SäsongÅret Runt
SerieFjäll
Antal Partier4-delat