Ytterdörr Swedoor Function Amazon 90x200 Vänsterhängd Outlet

Ytterdörr Swedoor
Function Amazon 90x200 Vänsterhängd Outlet

5 287 kr

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Sammanfattning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller. Nyskick.
Varumärke

Beskrivning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller. Nyskick.
Function är ytterdörrar som designats med inspiration från både 1930-talets funktionalism och den nyfunkis som vi idag upplever. Dörrarna har många innovativa lösningar som exempelvis en unik glasmetod med lister utan skarvar eller skruvar.Konstruktion - dörrblad
Ytterdörrar i serien Advance-Line Character har en kärna av massiv träfiber, ett återvinningsbart naturmaterial med bra isolervärden och hög värmetröghet. Kärnan omsluts av ett kvistfritt ramverk med extra förstärkningar på utsatta ställen som gångjärn, lås och infästning för dörrbroms och dörrstängare. Kärnan täcks av dubbla aluminiumplåtar samt olika lager av väderbeständiga, rörelseupptagande HDF-skivor. Dörrarna har bland annat hakregelås med hemma/bortafunktion, härdade bakkantsäkringar och temperaturbeständig silikonlist monterad runt dörrbladet för maximal tätning.

JELD-WEN är ledande då det gäller glasningsteknik och använder sig av två unika patenterade metoder, Charactermetoden och JW-metoden. Charactermetoden bygger på isolerglas som redan från början är inbyggda i dörrens konstruktion. Ur den massiva HDF-konstruktionen formas sedan unika glasöppningar utan lister eller skruvar som stör formspråket. JW-metoden är också unik och här skapas homogena glaslister utan skruvar eller skarvar. För att säkerställa hög täthet och hållbarhet, lackas listerna runt om och pressas in i dörrkonstruktionen med högprecisionsmaskiner.

Konstruktion – Karm
Swedoors karmar tillverkas av sorterat kvistfritt virke. Karmarna till dörrarna i Advance-Line har både den patenterade tröskelkonstruktion (handikappsanpassad tröskel som hindrar vatten att sugas upp i karmens ändträ) och det förstärkta justerbara slutblecket som standard. Characterkarmarna har också infällda justerbara gångjärn som gör att gångjärnen är dolda då dörren är stängd. För att underlätta montaget är samtliga karmar i Advance-Line utrustade med Swedoors patenterade montagelösning FrameFast. Karmarna levereras även komplett med montageskruv/plugg för trä, betong, lättbetong och stål.

Information
- Slät ut- och insida.
- FrameFast ingår monterad (monteringsset för karm).
- Dörr och karm levereras i separata emballage. Karm förpackas i delar. Krympplast runt hela karmen. Förpackas i wellpapp. På dörrbladen skyddas hörn och kanter med frigolit. Wellpapp på insida och krymplastas runt om.
- Levereras med handikappsanpassad tröskel.
- Formstabilitetsgaranti: 15 år.
- Produktgaranti: 5 år.

Swedoors ytterdörrar levereras hängda i karm.
OBS! Handtag och cylinder ingår ej.

OBS! Tillvalet Yale Doorman går ej att kombinera med valet för säkerhetsklassad dörr.

Egenskaper

VarumärkeSwedoor
Art.Nr.Outlet-196
Bredd Modulmått90 cm
Höjd Modulmått200 cm
Karmdjup105 mm
GlasJa
TypEnkeldörr
U-Värde1,2
FärgS-9000-N, Svart
DekorUtsida: Slät, Insida: Slät
GlastypKlarglas
HängningVänster
LåskistaASSA 2500
Tillverkarens Art.Nr.982871Num9000N
SerieAdvance-Line
Storlek9x20
Höjd Dörrblad193,3 cm
Bredd Dörrblad82,5 cm
NCS-KulörS-9000-N
Tjocklek63 mm