Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Förbränningstoalett Separett Cindi Family Outlet
Förbränningstoalett Separett Cindi Family Outlet
Förbränningstoalett Separett Cindi Family Outlet

Förbränningstoalett Separett
Cindi Family Outlet

21 146 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 99 kr

Sammanfattning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller.
Varumärke

Beskrivning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 1 exemplar, först till kvarn gäller.
Förbränningstoalett Separett Cindi Family ger dig endast aska som restprodukt, inget vatten eller avlopp behövs. All nödvändig information visas på displayen. Alla i familjen kan använda förbränningstoaletten, har du barn så är det bara att köpa till barnsitsen Sally. Efter varje besök så trycker du på lämpligt förbränningsprogram.

Cindi Family är det senaste tillskottet i vår familj av förbränningstoaletter och ger dig friheten och komforten av en toalett – var du än är. Vid hög temperatur förbränner den toalettavfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

Separett Cindi Family är IP 44-klassad vilket innebär att den är godkänd för installation i badrum. Den har en användarvänlig display med enkel menyåtkomst där du kan justera allt ifrån språk till förbränningstid. Displayen meddelar även när det är dags att tömma askpottan, när du behöver utföra ett rengöringsmoment (rengöring av askpotta och rökrör) och när det är dags för service (enligt angivna serviceintervaller).

Förbränningstoaletten Separett Cindi Family är framtagen och optimerad för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till 6 personer i hushållet. Toaletten används när behovet finns, även om någon precis har besökt den. Toaletten registrerar antalet besök och anpassar förbränningstiden för att tillse att restprodukten alltid är aska. Det är därför viktigt att starta förbränningen efter varje besök.

Övrigt
- Max belastning 150kg.
- Förbränningseffekt 1,8 kW

Säkerhet
Förbränningstoaletten har en mängd olika inbyggda säkerhetssystem som övervakar temperaturen i förbränningskammaren, i innerskalet och i frånluften. Den är även utrustad med ett separat överhettningsskydd. Om temperaturen skulle överstiga gränsvärdena stängs förbränningen automatiskt av och displayen meddelar dig när detta inträffat. Den nya magnetsensorn slår även automatiskt av förbränningen (elementet) när locket öppnas eller när toaletten används och återupptar programmet när locket stängs efter besöket. Cindi Family är också utrustad med ett överspänningsskydd som skyddar toaletten vi överbelastning i elnätet och vid strömspikar.

Lätt att hålla ren
Utöver normal rengöring med en fuktad trasa meddelar displayen när det är dags att rengöra askpottan. Detta görs genom att askan först töms, sedan hälls 1 liter vatten i pottan och till sist startas ett program. Den berättar även när rökröret behöver sotas, detta görs med hjälp av en sotborste som följer med toaletten.

Installation
För att få god förbränning och funktion är det viktigt att installationen av ventilationen görs på rätt sätt. Det finns tre sätt att installera ventilationen. Vid alla tre är det viktigt att det finns möjlighetatt installera en luftventil på en yttervägg. Installation på annat sätt kan medföra störningar i funktionen. Vi rekommenderar att det finns en separat jordfelsbrytare installerad.

Egenskaper

VarumärkeSeparett
Art.Nr.Outlet-1008
FärgVit
Tillverkarens Art.Nr.1228-01
MaterialPolystyren
SerieCindi Family
Spänning230 V
Djup635 mm
Höjd610 mm
IP-KlassningIP44
Bullernivå55 dB(A)
Ljudnivå Normalt bruk Max55 dB-A
Effekt1800 W
Sitthöjd535 mm
Vikt40 kg
VentilationspaketNej
Bredd395 mm
EAN-nr7393553711992