Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Robotgräsklippare Husqvarna Automower® 435X AWD Outlet
Robotgräsklippare Husqvarna Automower® 435X AWD Outlet
Robotgräsklippare Husqvarna Automower® 435X AWD Outlet

Robotgräsklippare Husqvarna
Automower® 435X AWD Outlet

49 950 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 2 exemplar, först till kvarn gäller.
Varumärke

Beskrivning

Säljes via Bygghemmas Outlet, vänligen kontakta Produktrådgivarna på tfn 020-25 00 25 för att köpa denna produkt (denna produkt finns inte i våra visningsbutiker utan säljs enbart via telefon). Finns endast 2 exemplar, först till kvarn gäller.
Automower® 435X från Husqvarna är pionjär i X-serien som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3500 m2. Den hanterar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Som övriga modeller i Husqvarnas X-serie har denna Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.

Automower® All-Wheel Drive
Automower® AWD modellerna har teknik som optimerar kontrollen för varje enskilt hjul för att möjliggöra överlägsen drift på den mest krävande terrängen. Med en imponerande lutningsförmåga som hanterar 70% (35 °) lutning.

Vridbar bakre kroppsdesign
Automower® AWD-modeller är byggda med en ledad bakkroppsdesign som möjliggör en utmärkt manövrerbarhet för navigering på komplexa gräsmattor och genom passager. Den bakre kroppen har också en svängbar förmåga, vilket väsentligt ökar dragkraften i grov terräng, vilket gör det mesta av AWD-driften.

Automower® Access
Den nya Automower Access-användarens interaktion med högupplösta färgdisplayer, joghjul och statusindikatorer ger en intuitiv men ändå sofistikerat sätt att styra din gräsklippare. Det ikonbaserade designspråket integrerar intuitivt med Automower® Connect-smartphone-appen, vilket ger en sömlös användarupplevelse.

GPS-stödd navigering
Ett inbyggt GPS-system skapar en karta över trädgården, inklusive var begränsnings- och guidekablarna finns utlagda. Husqvarna Automower® registrerar sedan vilka ytor i trädgården den har klippt och anpassar sitt klippmönster därefter. På så vis blir alla delar av gräsmattan garanterat klippta med bästa möjliga resultat.

Automower® Connect
Automower® Connect ger dig full kontroll över klipparen i din Smartphone. Du kan starta, stanna och parkera klipparen och du kan kontrollera och justera inställningar. Du kan också få larm och spåra din Husqvarna Automower om den blir stulen - oavsett var du befinner dig.

Överlägsen kommunikation
Fungerar med Amazon Alexa och Google Home. Det betyder att allt du behöver göra är att ge den smarta högtalaren instruktioner - så följer Husqvarna Automower® dem.

LED-strålkastare
Energisnåla LED-strålkastare för bättre synlighet i mörker. Strålkastarna blinkar om något fel inträffar.

Ultraljudsensor
Inbyggda ultraljudssensorer hjälper klipparen att undvika hinder genom att upptäcka dem i tid.

Ultratyst drivning
Hjulmotorer som ger ultratyst drivning. Innovativ motorkonstruktion som är så tysta att det blir möjligt att arbeta dygnet runt i alla typer av miljöer.

Hanterar backar upp till 70%
Stora, grova hjul som ger utmärkt dragkraft även om ytan är hal. Maskinen klarar sluttningar upp till 70%.

Vädertimer
Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

Automatisk passagehantering
Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

Elektrisk höjdjustering
Klipphöjden ställs enkelt in med den eldrivna höjdjusteringsfunktionen som är lätt att komma åt via huvudmenyn.

Dubbla guidekablar
Husqvarnas bästa robotgräsklippare är utrustad med dubbla guidekablar, vilket minskar söktiden till laddstationen, särskilt vid komplexa trädgårdar.

Fem möjliga startpunkter
Ett jämt klippresultat över hela gräsmattan tack vare möjligheten att kunna starta klippningen på fem olika ställen utefter guidekabeln. Ju större gräsmatta desto viktigare och bättre är det med flera startpunkter.

Kontroll av obalans i knivdisken
Möjliggör en flexibel placering av laddningsstationen i trädgården vilket underlättar installationen och säkerställer en pålitlig dockning varje gång.

Flexibel placering av laddningsstationen
Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

Stöldskydd med GPS
Utrustad med stöldskydd via GPS som ger dig noteringar via smarphone, surfplatta eller dator. Gör din Automowerinstallation extra säker och minimerar risken för stöld.

Gummistötfångare
Stötfångare av gummi gör klipparen mer tålig mot upprepade kollisioner med träd, buskar och andra föremål inom arbetsområdet.

Utbytbar toppkåpa
Gör din robotklippare personlig genom att byta färg på toppkåpan. Finns i polarvitt och Husqvarna-orange.

Tillförlitlig
En robotgräsklippare måste vara 100 % tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

Utmärkt klippresultat
Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

Unikt klippsystem
Husqvarna Automower® klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

Inga emissioner
Automower® har batteridrift och ger därför inte upphov till några skadliga emissioner.

Stöldskydd
Husqvarna Automower® är utrustad med larm och går inte att använda utan den personliga PIN-koden.

Automatisk laddning
När robotgräsklipparen behöver mer kraft söker den sig själv till laddstationen.

Låg energiförbrukning
Effektiv energihantering innebär låg energiförbrukning, vilket gör att Automower® kan arbeta till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella gräsklippare.

Schemaläggning
Du bestämmer själv om du vill att din Husqvarna Automower® ska klippa gräset dygnet runt, vecka ut och vecka in.

Lyft- och vältsensorer
Om Automower® lyfts eller tippar stoppas klippningen omedelbart. Knivarna roterar på tryggt avstånd från maskinens ytterkant. Om Automower® stöter på ett hinder, stannar den och ändrar riktning, utan att orsaka några skador.

Tål alla väder
Husqvarna Automower® kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower® är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem.

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.Outlet-904
Klipphöjd3,0-7,0 cm
Guidekablar2
Tillverkarens Art.Nr.1000367184
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingBluetooth
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning100 min
Klippyta3500 m2
Klippbredd22 cm
GPS-stödd NavigeringJa
Höjd29 cm
Ingår InstallationsmaterialNej
Längd93 cm
Högsta Ljudnivå62 dBa
Max Lutning70 %
MulticlipJa
PIN-kodJa
Vikt17,3 kg
Bredd55 cm
EAN-nr7391736592048