Bäst i test bärbar grill: Vi jämför 2 gasolgrillar som du kan ta med på utflykten

Med en bärbar grill kan du njuta av grillad mat även på utflykten, eller varför inte ta med den i husvagnen? Vi har tittat närmare på två populära grillar från Weber och Dangrill.


Läs också: Välj rätt grill: elgrill, gasolgrill eller kolgrill

Läs också: Bäst i test gasolgrillar: Vi jämför 5 grillar i olika storlekar
 

Redaktionens bäst i test bärbara gasolgrillar 2020

I vår jämförelse kan vi konstatera att såväl Weber som Dangrill erbjuder smidiga och behändiga alternativ för den som vill ha möjlighet att packa med grillen på semestern. Det som skiljer alternativen åt är hur mycket som får plats på grillen, utrustning och storlek.

Grillarnas placering i testet:

1. Gasolgrill Weber Q1200

2. Gasolgrill Dangrill Urban

 

 

1:a plats plats. Gasolgrill Weber Q1200

Poäng
8,7

Varumärke
Weber

Passar dig som
är ute efter en bärbar grill med gott om utrymme på grillgallret.

Sammanfattning
Bärbar gasolgrill med en brännare som har en effekt på 2,49 kW. Grillning kan ske både med direkt och indirekt värme. Grillen har ett tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller med en grillyta på 43 x 32 cm. Det går även att lägga i en gjutjärnsplatta. Den är även utrustad med två sidobord, integrerad termometer i locket, elektronisk tändning och steglös värmereglering. Rek. pris: 2 999 kr.

Djup: 48 cm
Höjd: 60 cm
Bredd: 104 cm
Vikt: 11 kg

Kundomdömen
Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4,4 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är att den har en rymlig grillyta och är smidig att använda. Omdömena kommer från pricerunner.se samt prisjakt.nu.

KÖP HÄR: Gasolgrill Weber Q1200

 

 

 

2:a plats plats. Gasolgrill Dangrill Urban

Poäng
8,4

Varumärke
Dangrill

Passar dig som
vill ha ha en grill som är lätt och smidig att ta med överallt.

Sammanfattning
Bärbar gasolgrill med en brännare som har en effekt på 2,5 kW. Grillgallret har en diameter på 31 cm. Grillen tänds med piezotändning och är kompatibel med Grill Flex-systemet. Med balkongfäste kan du enkelt montera grillen på balkongen. Rek. pris: 2 809 kr.

Höjd: 43 cm
Diameter: 35 cm
Vikt: 8,7 kg

Kundomdömen
Genomsnittsbetyget bland kunderna var 5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som nämns är att grillen är lagom stor och lätt att rengöra. Omdömena kommer från bygghemma.se

KÖP HÄR: Gasolgrill Dangrill Urban

 

Se alla bärbara grillar här