Bäst i test handdukstork 2020: Vi jämför 3 slimmade modeller

Är du på jakt efter en handdukstork? Vi har tittat närmare på tre populära modeller som inte tar så stor plats i badrummet.

 

Läs också: Välj rätt handdukstork – 5 populära modeller

 

Vi har jämfört tre handdukstorkar från Bathlife, INR och Smedbo. Vilken modell som passar just dig beror förstås på hur stor plats handdukstorken får ta, hur viktig designen är samt hur många handdukar du vill kunna torka samtidigt.

 

Redaktionens bäst i test handdukstorkar 2020

1. Smedbo Dry FK710

2. INR Line

3. Bathlife List 260

 

 

Handdukstork

Testvinnare! Handdukstork Smedbo Dry FK710 Rostfri

Passar dig som
är ute efter en prisvärd handdukstork som inte tar så stor plats men ändå har möjlighet att torka flera handdukar samtidigt.

Sammanfattning
Elektrisk Handdukstork tillverkad i rostfritt stål med blank yta. På- och avstängningsknapp. Anslutning med stickpropp medföljer, alternativt kan dold elanslutning köpas till separat som tillval. Effekt 30 W. Mått 107x1700 mm. Rek. pris 2 379 kr.

Kundomdömen
Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är att den tar liten plats, är snygg och effektiv samt att det kunde fått plats fler handdukar. Omdömena kommer från bygghemma.se.

KÖP HÄR: Handdukstork Smedbo Dry FK710 Rostfri

 

 

Handdukstork

2:a plats. Handdukstork INR Line

Passar dig som
värderar en slimmad modern design och möjligheten att påverka utseendet.

Sammanfattning
Elektrisk energisnål handdukstork i rostfritt stål. På- och avstängningsknapp som lyser blått när den är påslagen. Välj mellan längderna 850 mm och 1750 mm, samt ytfinish i blankpolerad eller matt borstad stål. Du kan även välja valfri semi-matt RAL/NCS-kulör mot pristillägg. Dold el-anslutning. Effekt 29 W. Mått 22x850/1750 mm. Rek. pris 3 390 kr.

Kundomdömen
Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är den snygga designen och att den fungerar perfekt samt att någon upplevde den som dyr. Omdömena kommer från bygghemma.se.

KÖP HÄR: Handdukstork INR Line

 

 

Handdukstork

3:e plats. Handdukstork Bathlife List 260

Passar dig som
snabbt vill kunna torka flera handdukar och kan tänka dig att låta handdukstorken ta lite mera plats.

Sammanfattning
Elektrisk handdukstork i rostfritt stål och blank yta. List med fyra eluppvärmda rör och flera krokar. Stängs enkelt av med en på- och avstängningsknapp längst ner. Anlutning med stickpropp. Effekt 70 W. Måt: 260x1200 mm. Rek. pris 3 055 kr.

Kundomdömen
Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är att den är snygg och fungerar bra samt att någon upplevde utförandet som något billigare. Omdömena kommer från bygghemma.se.

KÖP HÄR: Handdukstork Bathlife List 260


Se alla handdukstorkar här