Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Laminatgolv som håller för allt

Vad har Europas mest trafikerade flygplats Heathrow Airport i London och de stora mässhallarna i Milano gemensamt. Högtryckslaminatgolv från BerryAlloc – ett extremt slitstarkt, smutsavvisande och antistatiskt golv. Och funkar det i London och Milano funkar det säkert även hemma hos dig. Här är några goda skäl till att välja BerryAlloc.

Av Jens Klaive2023-02-01

Se samtliga laminatgolv

Från att tidigare varit känt som ett av de främsta hårda golven för offentliga miljöer har mångsidigheten hos BerryAllocs laminatgolv gjort att arkitekter och inredare mer och mer börjat snegla på BerryAllocs golvserier Original och Grand Avenue som fullvärdiga kandidater även för privatbostäder. Med 66 olika dekorer att välja mellan är finns det alternativ till de allra flesta inredningsstilar.

Superstarkt klicksystem
Det är enkelt att lägga BerryAllocs laminatgolv. Inga specialverktyg behövs och med deras superstarka klicksystem i aluminium, starkast i världen faktiskt, låses plankorna till en helt perfekt jämn laminatyta. Klicksystemets styrka, med impregnerad kärna och förseglade kanter på plankorna, gör det dessutom nästintill omöjligt för fukt att tränga igenom.

Antistatiskt och ljuddämpande
Högtryckslaminatgolv har som sagt många goda egenskaper. Ytterligare ett par smarta egenskaper är till exempel att det är antistatiskt, vilket innebär att det absorberar statisk elektricitet och att det inte drar till sig damm. På baksidan av varje golvplanka finns dessutom ljudabsorbenter fästa vilket minskar ljudnivåerna med upp till 19 decibel. Med tanke på alla surrande och brummande elektriska prylar vi har i våra hem är det ju väldigt smarta egenskaper.

 

Tre förslag

Ljust och naturligt:
BerryAlloc Original White Pine 1-Stav

Skönt skeppsgolv:
BerryAlloc Original White Oiled Oak Shipdeck 1-Stav

Riktigt breda plankor:
Berry Alloc Grand Avenue Magnificent Mile

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också