Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Laminatgolv | Stilrent laminat

Filtrera

185kr
629kr

false

(33)

1-Stav

(305)

2-Stav

(16)

1-stav

(11)

3-Stav

(13)

Fiskben

(4)

2-stav

(1)

3-stav

(1)

Platta

(1)

berryalloc

(90)

loc-floor

(8)

meister

(139)

pergo

(101)

tarkett

(13)

wineo

(1)

Trä/natur

(229)

Grå

(87)

Vit

(25)

Svart

(5)

Beige

(1)

Brun

(1)

Alm

(1)

Ask

(2)

Betong

(7)

Björk

(3)

Ek

(286)

Furu

(6)

Lönn

(1)

Skiffer

(4)

Sten

(2)

Tall

(1)

Teak

(1)

Trä

(13)

Valnöt

(6)

Vit blank

(1)

Sortera

352 Produkter

Du har sett 36 av 352 produkter
1 av 10

Vanliga frågor om

Kan jag lägga laminatgolv själv?
Fungerar det med laminatgolv i kök?
Vilken kvalitet ska jag välja på laminatgolv?
Hur sköter jag bäst om laminatgolv?

Slitstarkt golv med laminat

Med ett laminatgolv får du ett golv som kan se ut som trä men som är mer slitstarkt. De många olika mönstren och färgerna gör att du kan hitta exakt det golv du har drömt om, till och med ett som ser ut som betong eller marmor.

Laminatgolv för alla rum

Det finns ett laminatgolv för alla utrymmen, klickgolv till kök, vardagsrum och hemmets andra rum. Beroende på storlek på rummet kan du välja mellan 1-stav, 2-stav eller 3-stav för att få bästa resultat. Generellt kan man säga att 1-stav passar bättre i stora rum. Genom att välja ett bra laminatgolv som ger lång garanti är du säker på att det kommer att hålla länge. Vilken är din stil? Om du fortfarande vill ha den ljusa skandinaviska stilen kan du välja ett golv i furu, lutad plank eller ljus ek. Är den klassiska stilen det som passar hemma hos dig kanske mörkbrun ek eller valnöt 2-stav passar bättre. I dag är det många som väljer golv som nästan är helt svarta eller de som har fallit för industristilen väljer gärna ett som ser ut som grå betong. Valen är oändliga. Tänk efter vad som passar bäst hemma hos er och kontakta gärna vår kunniga kundservice för råd och hjälp. Vi har billiga laminatgolv att välja mellan som passar alla!

Lägga in laminatgolv själv

Med ett prisvärt golv av bra kvalitet gör du lätt om ett av rummen hemma. Om du är händig klarar du även av att fixa det själv. Ett golv av laminat som har det så kallade klicksystemet gör arbetet ännu lättare. Golvplattorna hakas i varandra och du använder inte ens lim. Tänk på att lämna en rörelsefog mot väggen eftersom golvet rör sig med årstidernas temperaturväxlingar. Använd kilar för att inte lägga golvet mot väggen. Rörelsefogen döljer du med golvlisten. Sortera golvplattorna innan du börjar, eftersom träbaserade golv är levande och har träets utseende vad gäller kvistar och ådringar. Fördela därför dessa jämnt över golvet. Se även till att du har de verktyg som behövs innan du börjar lägga golvet så att det blir mest praktiskt för dig att jobba.