Tyst köksfläkt – vi listar tre av de tystaste fläktarna på marknaden

Är du på jakt efter en modern och riktigt tyst köksfläkt? Vi har tagit reda på vilka köksfläktar som kan skryta med en ljudnivå under 50 dBa.


Läs också:
Bäst i test köksfläkt 2020 

 

Tysta köksfläktar 

Köket har blivit en central plats i våra hem och för många har ljudnivån blivit en av de viktigaste parametrarna i valet av köksfläkt. Och vem vill inte slippa överrösta dånet från fläkten när man försöker samtala med familj och vänner? Många tillverkare försöker få ner ljudnivåerna och bland nya köksfläktar hittar vi modeller som är betydligt tystare än äldre modeller. Här nedan tittar vi närmare på tre av de tystaste köksfläktarna på marknaden just nu.   

Se alla köksfläktar med ljudnivå under 50 dBa

 

Tyst köksfläkt Miele DA 6066

Köksfläkt Miele DA 6066, vägghängd standard frånluftsfläkt/kolfilter med en ljudnivå på 40 dBa och max ljudnivå i normalt bruk på 71 dB-A.  

 

Tyst köksfläkt Cylinda Triton 60 svart

Köksfläkt Cylinda Triton Trend 60 Svart, vägghängd standard frånluftsfläkt/kolfilter med en ljudnivå på 49 dBa och max ljudnivå i normalt bruk på 55 dB-A. 


Tyst köksfläkt Gram EFS 60-01 MTI X Rostfri

Köksfläkt GRAM EFS 60-01 MTI X Rostfri, vägghängd standard frånluftsfläkt/kolfilter med en ljudnivå på 49 dBa och max ljudnivå i normalt bruk på 58 dB-A. 

 

 

Se alla våra köksfläktar

 

Läs också: Bäst i test badrumsfläkt 2020

 

Läs också: Bäst i test cirkelsåg 2020