Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Pumpautomat Gardena Comfort 5000/5E LCD
Pumpautomat Gardena Comfort 5000/5E LCD
Pumpautomat Gardena Comfort 5000/5E LCD

Pumpautomat Gardena
Comfort 5000/5E LCD

3 635 kr
Förväntas åter i lager 2022-02-09 

Sammanfattning

Bruksorienterad och multifunktionell – med innovativa extrafunktioner. En elektronisk tryckpump som ger dig möjlighet att både spara pengar och skydda miljön genom att använda gratis regn- eller brunnsvatten för att vattna din trädgård eller för toaletten och tvättmaskinen hemma.
Varumärke

Beskrivning

Bruksorienterad och multifunktionell – med innovativa extrafunktioner. En elektronisk tryckpump som ger dig möjlighet att både spara pengar och skydda miljön genom att använda gratis regn- eller brunnsvatten för att vattna din trädgård eller för toaletten och tvättmaskinen hemma.
Denna robusta elektroniska tryckpump aktiveras automatiskt via den inbyggda elektroniken när det behövs vatten och stängs sedan av igen. Den kompakta elektroniska tryckpumpen Gardena Comfort 5000/5E LCD har en effekt på 1 300 W, en maximal leveranskapacitet på 5 000 l/h, och ett maximalt tryck på 5,0 bar. Den passar utmärkt för både mobil och stationär användning, var du än behöver den.

Driften är enkel, problemfri och smidig. Det ergonomiska bärhandtaget gör att du enkelt kan transportera din elektroniska tryckpump, med en enda knapptryckning driftsätter du den och de många funktionerna är enkla att använda. Här är anledningen till denna snabba och problemfria driftsättning: den innovativa inbyggda backventilen säkerställer effektiv sugeffekt! Det innovativa inbyggda programmet för låga kvantiteter säkerställer problemfri användning även vid liten leveranskapacitet t.ex. hos moderna tvättmaskiner och droppbevattningssystem.

Den innovativa LCD-skärmen med flerstyrning ger dig full kontroll över alla pumpfunktioner. Olika drifts- och säkerhetsvisningar kan läsas av direkt från pumpen. Dessutom informeras du via det nya diagnossystemet om eventuella fel och hur de ska åtgärdas. Intuitiv menyvägledning och olika inställningsmöjligheter som är anpassade efter just dina behov gör denna elektroniska tryckpump enkel och absolut säker att använda. Säkerhetsfunktionen för torrkörning förhindrar att pumpen skadas om flödet minskar. Pumpen tillverkas uteslutande i material av hög kvalitet för kraftfull drift med minsta möjliga buller.

En underhållsfri kondensatormotor med värmesäkring leder vattnet effektivt till önskad plats via ett jetpumpsystem. Det är enkelt att fylla på pumpen före användning tack vare den stora påfyllningsöppningen. Enheten står stadigt på gummifötter och avger därför låga bullernivåer och få vibrationer. Den elektroniska tryckpumpen är även utrustad med ett inbyggt finmaskigt filter med stor volym som skyddar pumpen mot smuts och grus. Detta är praktiskt eftersom det inte krävs något externt preliminärt filter.

Vid risk för frost är det enkelt att tömma den elektroniska tryckpumpen via en avtappningsskruv. Praktisk: Använd pumpens QR-kod för att få detaljerad information och se en video om fördelarna med elektroniska tryckpumpar. Du kan även se videor om problemfri driftsättning och korrekt förvaring av enheten, samt få värdefulla tips om problem på Gardenas sugsida. Du får således heltäckande information om hur din elektroniska tryckpump kan användas på ett varaktigt och problemfritt sätt.

Information
- Automatisk användning av vatten för hushållsförsörjning eller trädgårdsbevattning.
- Inbyggt, finmaskigt filter med genomskinligt lock som kan tas loss vid påfyllning.
- Strömbrytare med två lägen för förbättrad startfunktion.
- Elektronisk tryckreglering startar pumpen automatiskt då trycket sjunker och stänger den igen då trycket stiger.
- Torrkörningsskydd förhindrar skador på pumpen om vattnet slutar att flöda.
- Max.trycket ställs in automatiskt. Starttrycket är förinställt på fabriken.
- Backventil ger snabb återuppsugning.
- LCD-panel med funktions och felindikator.
- 2 anslutningar på trycksidan, en med ställbar vinkel.
- Underhållsfri induktionsmotor med termiskt överbelastningsskydd.
- Dräneringsventil för tömning av pumpen före första frosten.
- Gummifötter för minskad vibration och ljuddämpad drift.
- För klart, friskt vatten.
- Pumpen får ej användas till frätande eller lättantändliga ämnen, saltvatten eller livsmedel.
- Anslutning 33,3 mm (G 1)

Specifikationer
- Effekt: 1300 W
- Max leveranskapacitet: 5000 l/h
- Max tryck: 5 bar
- Max självsug: 8 m
- Max tryckhöjd: 50 m
- Matningshjul: Jet
- Vikt: 13.3 kg
- Kabellängd: 1.5 m
- Typ av strömkabel: H07 RNF
- Elektrisk skyddsklass: IP X4

Egenskaper

VarumärkeGardena
Art.Nr.967296401
DriftkällaEl
SerieComfort
TypPumpautomat
Max Tryck5 bar
Effekt1300 W
Vikt13,3 kg
EAN-nr4078500004541