Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Vatten ger liv i trädgården

  Vattna dina växter och din gräsmatta med produkter ur vår bevattningskategori. Här hittar du slangar i alla längder och tillhörande slangförvaring så att det blir enkelt att använda den vid behov. För att förenkla ditt arbete finns en mängd olika sprinklerpistoler, rundspridare och vattenspridare.

  • Starka pumpar som rengör ditt vatten
  • Slangar i alla längder
  • Stort urval munstycken för vattenspridning

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Friggeboden – en svensk klassiker

  Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

  Läs hela reportaget

  Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

  En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Hur mycket kostar det att bygga pool?

  Läs guiden

  Inspiration

  Designern - Så lyckas du med trädgården

  Läs guiden

  Gör det själv

  Nu kan du bygga ditt Attefallshus

  Läs guiden

  Inspiration

  Marksten tar din trädgård till nya höjder

  Läs guiden

  Vatten ger liv i trädgården

  När du behöver använda dig av vatten för något arbete hemma är det praktiskt om det går att göra så enkelt som möjligt. Ska du exempelvis tvätta bilen eller vattna gräsmattan vill du antagligen inte bära hink efter hink med vatten, utan istället enkelt kunna tappa det från en kran. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt köpa de olika tillbehör du behöver för att kunna förse dig själv med ett effektivt och behändigt vattensystem. Här kan du enkelt köpa slangar, munstycken och en vattenpump online utan att du behöver ta dig till en fysisk butik för att hitta det du är ute efter.

  Hur man använder bevattning

  När du ska investera i ett hållbart bevattningssystem finns det en del saker du behöver tänka på innan du gör ditt köp. Först och främst behöver du veta vad det tilltänkta användningsområdet är. Ska du exempelvis vattna rabatterna och gräsmattan kan du ha nytta av en vattenspridare men om du ska förse akvariet med syre eller om du behöver förbättra dräneringen behöver du använda en dränkbar pump. När du vet vilket slags system du behöver kan du installera det med de medföljande bruksanvisningarna. Om det känns för svårt att utföra själv kan du naturligtvis ta kontakt med ett proffs som gör arbetet åt dig. De enklare arbetena kan man dock själv ofta utföra helt själv. Det är alltså främst vid mer omfattande arbeten du kan behöva hjälp.

  Allt du behöver inom bevattning finns hos oss

  Vi på bygghemma.se kan erbjuda ett stort sortiment av kvalitativa och effektiva produkter som kommer hjälpa dig med alla slags arbeten du ska göra där hemma. Hos oss kan du enkelt hitta många olika tillbehör för bevattning online. Alla våra produkter kommer från erkända tillverkare, så när du handlar hos oss kan du vara säker på att du kommer få den längsta möjliga hållbarheten.