Keramikgrill Kobe Kamado Grande

Keramikgrill Kobe Kamado Grande
Keramikgrill Kobe Kamado Grande
Keramikgrill Kobe Kamado Grande
Keramikgrill Kobe Kamado Grande
Rek. pris 8 995 kr
8 545 kr
Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Keramikgrill Kamado Grande från Kobe. En fantastisk kolgrill, slow cooker och rök. Kamado Grande har en otrolig värmeisolering - vilket betyder att du kan grilla, slow cooka, röka, rosta och steka i en och samma grill. Alla bastillbehör medföljer.
Med lite finess kan du bli en kock på gourmetnivå! Kamadogrillar används även i topprestauranger, bland annat för tillagning av ribs. Det behövs endast en liten del kol eftersom den keramiska isoleringen behåller värmen bättre än i en traditionell kolgrill. Grillen är väldigt enkel att använda. Kamado har ett graderat luftintag som du justerar för att öka värmen. Om luftintaget är för stort svalnar inte grillen lika lätt. Detta beror på den keramiska isoleringen som behåller värmen effektivt.

Benen är stadiga och du kan därför lyfta grillen genom att ta tag i benen. Kom dock ihåg att den keramiska grillen är relativt tung, så lyft den inte ensam. Handtagen och sidoborden är integrerade i den keramiska ramen så det är en väldigt stabil konstruktion. Sidoborden går att fälla ner eller tas bort om extra utrymme skulle behövas. Locket stängs på en liten fjäder.

Specifikationer
- Nedfällbara sidobord
- Termometer
- Graderat luftintag
- Ben på hjul
- Grillgaller i rostfritt stål

Egenskaper

VarumärkeKobe
Art.Nr.72002
FärgSvart
MonteringJa
MaterialKeramik
TypKlotgrill
Djup73 cm
Diameter55 cm
Höjd122 cm
Bredd130 cm