Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Kolgrill Big Green Egg Large

  15%

  Välj tillval

  • Stativ?

  • Handtag?

  • Överdrag?

  Rek. pris 18 190 kr
  Du sparar 2 739 kr
  15 451 kr

  Delbetala från  324 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Large är den populäraste modellen av grill från Big Green Egg som har utrymme att laga mat till 8 personer. Laga enkelt dina samt familjenns och vännernas favoriträtter.
  Obs! Grillen säljs utan underrede, finns som tillval.

  Utrustad med rostfritt grillgaller, rostfri nedre luftlucka, gjutjärnsreglage och dubbla lager glacering som skyddar mot regn. Du kan grilla både biffar och grönsaker samtidigt, men även använda den som ugn för t.ex. potatisgratäng och samtidigt grilla en entrecote mör och krispig.

  Big Green Egg är tillverkad i keramik som reflekterar värmen i egget varpå ett luftflöde uppstår som gör ingredienser och rätter extra möra. Keramiken är delvis utvecklad av NASA och produktionsprocessen sker i Mexiko enligt de strängaste kvalitetskraven. Därför är det också av utomordentligt hög kvalitet. Keramiken har extremt isolerande egenskaper och står emot extrema temperaturer och temperaturväxlingar.

  Eftersom den varma luften stannar i egget är den ekonomisk att använda då grillkolen räcker längre. Du kan noggrant kontrollera och reglera temperaturen mellan 70 och 350 °C. Tack vare den högvärdiga värmeisolerande keramiken har temperaturen utanför ingen påverkan på temperaturen inuti. Grillen kan upphettas minst hundratusen gånger utan att kvaliteten försämras. Ett egg håller minst ett helt liv. På så sätt kan du på ett hälsosamt sätt tillaga ingredienser och rätter med ett fantastiskt gott resultat.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeBig Green Egg
  Art.Nr.117632
  FärgGrön
  GrillytaØ46 cm
  MaterialKeramik
  TypKolgrill
  Höjd84 cm
  Vikt73 kg
  EAN-nr665719117632