Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Raclettegrill

Raclettejärn Alpina Grill Gourmet

Raclettejärn Alpina Grill Gourmet

699 kr

Se priset!

Förväntas åter i lager 2024-06-28

Du har sett alla 1 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en raclettegrill?
Kan jag använda en raclettegrill inomhus?
Hur använder jag en raclettegrill?

Med en raclettgrill kan du grilla i alla väder. Du slipper handla påsar med briketter, det enda som behövs är ett eluttag och trevligt sällskap. Våra prisvärda raclettgrillar består av en grillplatta samt en underdel med ugnsfunktion där man kan tillaga det tillbehör som önskas till det som grillas ovan.

Grilla i alla väder med raclettegrill

En raclettgrill fyller ett flertal funktioner i en och samma grill. Du kan grilla på ovandelen samtidigt som du i grillens nederdel tillagar potatis, grönsaker eller smälter ost och choklad i medföljande små ugnspannor. Grillen kan således användas både till middag samt till någonting sött efter maten. När middagen är intagen monteras raclettgrillens olika delar enkelt isär och kan därefter maskindiskas.

Med den multifunktion som en raclettgrill erbjuder kan du bjuda även den mest kräsna personen på middag. Med stor stekyta och flera ugnspannor kan varje person i middagssällskapet välja sina favorittillbehör och grilla efter eget tycke och smak. En raclettgrill öppnar även för en lättsam och rolig middag där alla i sällskapet engagerar sig i maten.