Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bastutunna Nordkapp.NU Globe ThermoWood

Bastutunna Nordkapp.NU
Globe ThermoWood

142 950 kr
Välj Färg
Tillfälligt slut 

Sammanfattning

Vår Nordkapp.NU Premium linje ger den perfekta lösningen för våra kunder som lever storstadslivet, men vill koppla av och bara " släppa loss "från sina stressiga liv. En elektrisk värmare som ersätter den traditionella vedeldade bastuaggregatet, på så sätt undviker ni både skorsten och rök som kan irritera dina grannar.
Varumärke

Beskrivning

Vår Nordkapp.NU Premium linje ger den perfekta lösningen för våra kunder som lever storstadslivet, men vill koppla av och bara " släppa loss "från sina stressiga liv. En elektrisk värmare som ersätter den traditionella vedeldade bastuaggregatet, på så sätt undviker ni både skorsten och rök som kan irritera dina grannar.
Premium Bastutunnan Globe är tillverkad i hållbart Thermowood med plats för 4-6 personer. De främsta fördelarna med detta modifierade trä är dess höga slitstyrka, brist på sprickor och svullnad i trä, biologiskt motstånd mot mikroorganismer och insekter, och viktigast av allt - det är miljövänligt. Här kan du läsa mer om THERMOWOOD. Nordkapp.NU's Premium Linje är förmonterade och levereras till din dörr. Där av behöver våra kunder bara montera skorstenen tillsammans med kaminen och bastu stenarna innan ett avkopplande bastu bad kan påbörjas.

Mått:
- Väggens tjocklek: 38 mm
- Byggarea: 6,75 kvm
- Bastustorlek: 10,11 m3
- Takhöjd: 2006 mm
- Total höjd: 2394 mm
- Mått fönster (öppningsbart): 665 x 300 mm
- Mått ytterdörr: 1800 x 690 mm
- Vikt: 1225 kg
- Paketets mått: L3,10 x B2,30 x H2,30 m

Standarduppsättning ingår:
- Material: Thermowood
- Harvia Globe PC90EE 9,0 kW
- Digitala styrpanelen
- Bastustenar: Stenstorlek Ø 5-10 cm, AC3000
- Infällningsram: Harvia HPC2
- Bastu ljudsystem IP68 (USB, AUX, Bluetooth, radio)
- Vattentät adapter 220V / 12V / 5A IP67
- Ljudhögtalare MDS 80
- Led belysning runt dörren på utsidan (downlights)
- Led system lampor under sittbänkarna
- Heltackande bronstonat glasvägg
- Antal fönster: två på framsida
- Låsbar yttedörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al
- Ventilationsgaller: Ingår
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel

Bastun är en avkopplande plats som ger dig en chans att hämta ny energi till en stressig vardag. Bastun har också en läkande effekt, till exempel kan det hjälpa till att sänka blodtrycket, är bra för leder, blodkärl och minskar trycket på luftvägarna. Ingenting är mer uppfriskande än en omfattande och hälsosam svettutsöndring i en bastu i kombination med en fantastisk utsikt över landskapet eller en vacker solnedgång vid kusten. Låter det som en omöjlig kombination? Det var det, tills vi på Nordkapp.NU konstruerade och introducerade denna Premium linjen på marknaden.

Montage: Levereras färdigmonterad
Färg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering.
Byggnadslov: Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomtgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.

Hemleverans: Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil, om inget annat begärs i din beställning. Hemleverans omfattar inte sändningar som begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning.

Avlastning: Bastun levereras med kranbil. För alla hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg. Det maximala avståndet i från parkeringsplatsen där lastbilen kan stanna till den slutliga avlastningsplatsen är begränsat med 20 meter.

Egenskaper

VarumärkeNordkapp.NU
Art.Nr.4238N
MaterialThermowood
UtförandeGlasvägg
TypBastutunna
Antal Dörrar1 st
Väggtjocklek38 mm
AltanJa
TakdesignRund
ZonSnözon 4
Höjd2300 mm
Längd3000 mm
Bredd2200 mm
FärgGrå, Röd, Svart, Vit