Behöver du utrymme?

Att köpa fritidshus behöver inte vara speciellt svårt. Det viktigaste är att du vet vad byggnaden skall används till samt hur stor plats den får lov att ta i trädgården, sen är det bara att börja titta på de olika modellerna. Kanske är du i behov av ett mindre förråd för förvaring av verktyg och annat. Kanske är det istället vänner och familj som behöver övernattningsmöjligheter när de kommer på besök. Har du en större trädgård kanske ett växthus kan vara lockande. På sommaren kan du använda det för odling av grönsaker och lite ömtåligare blommor medan det på vintern är ett ställe att förvara verktygen på.

  • Stugor i alla storlekar
  • Över 100 olika friggebodar

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Behöver du utrymme?

Byggnader för alla behov

Som tidigare nämnt är användningsområdet det viktigaste när du bestämmer dig för en stuga. Hos oss hittar du Stugor utan isolering vilka kan passa som förråd eller för förvaring av gräsklippare och liknande. Söker du en stuga att använda som gästhus är det därför viktigt att du vet att stugan är isolerad och anpassad för ändamålet. I vårt nordliga klimat har det också blivit allt mer populärt att investera i en Bastustuga. På så vis kan du fly undan råa höstkvällar och kalla vinterdagar. Dessa finns i olika storlek, beroende på om du önskar basta själv eller vill bjuda in vännerna. Det finns modeller som är gjorda enbart för bastubad men även modeller med relax/omklädningsavdelning. Har du en större trädgård kan även ett Växthus vara lockande. Hos oss hittar du modeller med öppningsbara fönster tillverkade i såväl glas som polykarbonat.

Fritidshus för alla behov

Söker du efter prisvärda fritidshus på nätet hittar du dem hos bygghemma.se. Vi har stugor och byggnader som täcker alla dina behov och kommer mer än gärna med tips och goda råd. Oavsett om du söker efter en övernattningsstuga för vännerna eller ett större orangeri att spendera de ljusa sommarkvällarna i kommer du hitta det hos oss. Här finner du bra kvalitet till ännu bättre priser.