Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bastutunna Nordkapp.NU Oval Droppe

Bastutunna Nordkapp.NU
Oval Droppe

fr. 143 249 kr
Välj Färg
Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Oval bastu DROPPE levereras med el-aggregatet som är inspirerat av den renaste formen i naturen – en vattendroppe. Varje droppe vatten som landar på stenarna kommer att ge dig den perfekta ångan. Drop aggregatets unika design maximerar värmen, håller stenarna varma längre och ger dig en bättre upplevelse.
Varumärke

Beskrivning

Oval bastu DROPPE levereras med el-aggregatet som är inspirerat av den renaste formen i naturen – en vattendroppe. Varje droppe vatten som landar på stenarna kommer att ge dig den perfekta ångan. Drop aggregatets unika design maximerar värmen, håller stenarna varma längre och ger dig en bättre upplevelse.
Nordkapp.NU's Premium Line är förmonterade och levereras till din dörr. Vår nya Oval Bastu DROPPE har sin början i kombinationen mellan kvalité, komfort och genuinitet för att tillsammans möta alla bastu-användarnas olika smaker. Bastun är tillverkad av högkvalitativ nordisk gran, vilket gör att den även är fantastisk att titta på.

Oval Bastu DROPPE har ett halvglasfönster på den främre väggen, vilket ger bastubadaren möjlighet till att se sjön, bergen eller någon annan spektakulär utsikt. Bastun är också i helt rätt storlek för en bekvämare komfort. Den nya modellen ger nämligen bastun en platsbesparande men bekväm bastuupplevelse. Trots hänsyn både till budget och funktion är denna modell dock lika vacker inifrån och ut! Bastun har även många uppdaterade funktioner som exempelvis ryggstöd och bänkar.

Standarduppsättning ingår:
- Material: Norrländsk gran
- El-aggregat: HUUM DROP 9,0 kW
- Styrenhet: HUUM UKU + Mobilapp (Android, iOS) up till 12 kW (Svart)
- Rundade bastustenar: Narvi, Ø5-10 cm
- Bastu ljudsystem IP68 (USB, AUX, Bluetooth, radio)
- Vattentät adapter 220V / 12V / 5A IP67
- Ljudhögtalare MDS 80
- Led belysning runt dörren på utsidan (downlights)
- Led system lampor under sittbänkarna
- Heltäckande halvmåne glasvägg
- Glasdörr i mellanrum
- Förvaringsbänkar i omklädningsrummet varav ett som kan öppnas med gångjärn
- Låsbar yttedörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al
- Ventilation 3st, (ett i omklädningsrummet och två i bastun)
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel

Montage: Levereras färdigmonterad
Färg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering

Styrenhet med mobilapp: Huums mobilapp med den inovatiska styrenheten Uku kommer att för gott förändra hur du eldar din bastu. Med appen kan du starta och stänga av bastun, ställa in hur länge den skall hålla sig varm och i realtid se hur varmt det är i bastun. Menyenheten käns enkel och logisk att använda redan på första försöket. Samtidigt ser Uku till att bastun är säker – den har et barnlås, dörrsensor och överhettningsskydd.

Byggnadslov: Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomtgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.

Hemleverans: Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil, om inget annat begärs i din beställning. Hemleverans omfattar inte sändningar som begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning.

Avlastning: Bastun levereras med kranbil. För alla hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg. Det maximala avståndet i från parkeringsplatsen där lastbilen kan stanna till den slutliga avlastningsplatsen är begränsat med 20 meter.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeNordkapp.NU
Art.Nr.4225N
MaterialNorrländsk Gran
TypBastutunna
Höjd2,2 m
Antal Dörrar1 st
Bredd2,4 m
Väggtjocklek38 mm
AltanJa
TakdesignRund
ZonSnözon 3
Höjd2500 mm
Längd4290 mm
Bredd2480 mm
FärgGrå, Omålad, Röd, Svart, Vit
ModellUtan Aggregat
Längd3,1, 4,05 m