Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Bastutunna Nordkapp.NU Villa

Bastutunna Nordkapp.NU
Villa

fr. 139 000 kr

Se priset!

Behöver du hjälp med ditt köp?
?
Ring till våra produktrådgivare!
Välj Färg
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 14-16 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 2 995 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Inte överraskande så citerar genuina bastu badare oftast stressreducering som den största fördelen efter ett bastu bad. Som vi brukar säga: "Kliv in i en bastu och stänga dörren för resten av världen!
Varumärke

Beskrivning

Inte överraskande så citerar genuina bastu badare oftast stressreducering som den största fördelen efter ett bastu bad. Som vi brukar säga: "Kliv in i en bastu och stänga dörren för resten av världen!
Inte överraskande så citerar genuina bastur badare oftast stressreducering som den största fördelen efter en bastu bad. Som vi brukar säga: "Kliv in i en bastu och stänga dörren för resten av världen!" Att bada i en bastu känns inte bara bra, det är avkopplande och avstressande, men framför allt gör det underverk för din kropp. Efter en stressiga vardag ger bastun en lyxig tillflyktsort - där vi kan slappna av och återställa kropp och själ. Ett bastubad ger verkligen känslan av "Må bättre", "Se bättre ut" och "Sov bättre"! Vår Nordkapp VILLA erbjuder den perfekta lösningen för våra kunder som lever i storstadslivets rytm, för de som vill koppla av och bara "släppa loss" från sitt stressiga liv.

Mått:
- Väggens tjocklek: 38 mm
- Byggarea: 6,75 kvm
- Bastustorlek: 10,11 m3
- Takhöjd: 2006 mm
- Total höjd: 2394 mm
- Mått fönster (öppningsbart): 665 x 300 mm
- Mått ytterdörr: 1800 x 690 mm
- Vikt: 1225 kg
- Paketets mått: L3,05 x B2,30 x H2,45 m

Standarduppsättning ingår:
- Material: Norrländsk gran
- Harvia M3 (WKPM3)
- Bastustenar: Harvia AC3020 (40 kg) D10-15 cm
- Bastu ljudsystem IP68 (USB, AUX, Bluetooth, radio)
- Vattentät adapter 220V / 12V / 5A IP67
- Ljudhögtalare MDS 80
- Led belysning runt dörren på utsidan (downlights)
- Led system lampor under sittbänkarna
- Heltackande bronstonat glasvägg
- Antal fönster: två på framsida
- Låsbar yttedörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al
- Ventilationsgaller: Ingår
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel

Bastutunna Nordkapp VILLA är förmonterade och levereras till din dörr. Där av behöver våra kunder bara montera skorstenen tillsammans med kaminen och bastu stenarna innan en avkopplande bastu bad kan påbörjas.Montage: Levereras färdigmonteradFärg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering Byggnadslov: Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomtgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.Hemleverans: Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil, om inget annat begärs i din beställning. Hemleverans omfattar inte sändningar som begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning.Avlastning: Bastun levereras med kranbil. För alla hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg. Det maximala avståndet i från parkeringsplatsen där lastbilen kan stanna till den slutliga avlastningsplatsen är begränsat med 20 meter.

Egenskaper

VarumärkeNordkapp.NU
Art.Nr.4233N
MaterialNorrländsk Gran
TypBastutunna
Antal Dörrar1 st
Väggtjocklek38 mm
AltanJa
TakdesignRund
MonteringFärdigmonterad
ZonSnözon 4
Höjd2390 mm
Längd3000 mm
Bredd2250 mm
FärgGrå, Omålad, Röd, Svart, Vit