Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Garage Trähuset 25 m2

  Rek. pris 69 990 kr
  Du sparar 11 198 kr
  58 792 kr

  Delbetala från 1 235 kr/mån

  Tillverkningsvara 
  Levereras normalt inom 2-3 veckor.
  Specialtransport -
   
  Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

  Beskrivning

  Garagen 25 m2 är mycket populära. Det går att avdela med en mellanvägg för att få en biyta. Garaget passar de flesta villor och det passar in i alla naturtyper och är lätta att montera. Garagen levereras i färdiga block med lös ytterpanel. Garaget tillverkas i Tyresö, Sverige. Materialet är av svensk råvara. Garagen levereras utan garageport.
  Övrigt
  - Invändigt mått: 5810x3805 mm
  - Material i dörrar och fönster: Furu
  - 1 dörr, BxH 800x2000 mm
  - 2 fönster, BxH 1200x600 mm

  Färdig för montering
  Väggblocken kommer färdiga för resning och det är sedan enkelt att sätta upp den lösa panelen, allt finns steg för steg i den medföljande monteringsanvisningen och bygglovsritningen (Dessa går även att ladda ner som PDF längre ner på sidan). Tänk på att ha en presenning hemma att täcka över med i fall regnet kommer. Delarna levereras obehandlade och utsatta delar bör behandlas med grundolja, utegrundfärg och täckfärg för bästa livslängd. Taket av råspont ska kläs med papp, schingel eller plåt. Takbeläggning ingår inte! Så tänk på att ha detta hemma när din beställning levereras.

  Isolering
  Isolering ingår inte, men det är enkelt att fixa själv. Regla upp och isolera med 95 mm mineralull och klä sedan insidan med plywood, gips eller OSB-skiva. Byggskivorna ger även en ökad stabilitet. Vill du ha bättre isolering kan man öka med ytterligare 50 mm mineralull på korsade reglar för att minimera köldbryggor. Välj även fibercementbaserade trossbottenskivor som inte är känsliga för fukt och algpåväxning för bäst utförande.

  Grundläggning
  Förbered grunden i förväg. Gör grundläggningen enkel genom att börja med en stabil och väldränerad mark där du sedan gräver bort matjorden på en yta lite större än husets golvmått. Minst ett spadblad djupt. Lägg i en markduk och minst 150 mm grus och komprimera väl. Har du en väldränerad mark räcker det med trädgårdsplattor och lättklinkerblock som grundstenar, annars är det säkrast att gjuta plintar. Ställ ut blocken enligt ritningen, väg av och justera stenarna så att bärlinorna kommer helt i våg även sinsemellan. Placera en bit syllpapp mellan trävirket och grundstenarna.

  Se pdf för mer information.

  OBS! Garagedörr, takpapp och spik ingår ej.

  Stugan levereras i 4 kolli.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeTrähuset
  Art.Nr.1390
  FärgObehandlad
  UtförandeByggelement med lös panel
  DörrVarmförrådsdörr 18°C
  GlasTvåglas isolerruta
  TypGarage
  Area25 m2
  Höjd3,4 m
  Längd6 m
  Bredd4 m