Plåtgarage Metalcraft Premium 23 m2

Plåtgarage Metalcraft Premium 23 m2
Plåtgarage Metalcraft Premium 23 m2
Plåtgarage Metalcraft Premium 23 m2
Plåtgarage Metalcraft Premium 23 m2
Rek. pris 24 995 kr
18 988 kr

Delbetala från  399 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Praktiskt, underhållsfritt garage, tillverkat i plåt.
Ny uppdaterad premium-modell
Denna nya modell har både förstärkta takbjälkar och dörrar. Detta ger en än mer solid konstruktion och ett otroligt stabilt garage. Metallen är galvaniserad för bra motståndskraft mot rost. Perfekt för dig som behöver en billig men beständig förvaring av din bil. Det går givetvis även att använda ett plåtgarage även som vanligt förråd för trädgårdsutrustning och andra saker som behöver förvaras. Passar bra för vinterförvaring av bil. Dörrarna är låsbara (lås ingår ej) svängdörrar. Det finns även en dörr på sidan längre bak för personingång.

Hög takhöjd
Trots det låga priset är nockhöjden 237 cm vilket gör att det enkelt går att stå upprätt i garaget för de allra flesta.

Förstärkta takstolar och takbjälkar
Denna premiummodell har en förstärkt takstolskonstruktion, för ökad stabilitet och hållfasthet. Även dörrarna är förstärkta med extra balkar.

Lätt att bygga upp
Detta plåtgarage levereras som komplett garage byggsats. Det är mycket enkelt att sätta upp garaget och det tar bara en bråkdel av tidsåtgången som krävs för att montera ett trägarage. Du kan ställa garaget på exempelvis gjutna plintar direkt på marken eller gjuta en betongplatta. Detta plåtgarage kräver vanligtvis ej bygglov.

Testad för hög snölast
Detta garage testat enligt för snölast. Garaget klarar en belastning på 210kg/m². Om det kommer stora mängder snö, var noga att ta bort snön från taket.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-1-79
Area23 m2
Höjd2,37 m
Längd6 m
Vikt202 kg
Bredd3,9 m