Stuga Trähuset Skagen 30 m2

Stuga Trähuset Skagen 30 m2
Stuga Trähuset Skagen 30 m2
Rek. pris 111 500 kr
105 899 kr

Delbetala från 2 224 kr/mån

Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Skagenstugorna är populära som gäststuga, bastu och förråd. Stugan har en area på 30 m2. Stugan passar in i alla naturtyper och är lätt att montera. Den levereras med färdig regelstomme och färdigkapade detaljer. Ytterpanelen får kunden spika själv på plats. Stugan tillverkas i Tyresö, Sverige. Materialet är av svensk råvara.
Dörren som ingår har fönster med spröjs, ej runt glas som bilden visar.

Övrigt
- Invändigt mått: 9650x2860 mm
- Material i dörrar och fönster: Furu
- 1 st enkeldörr, BxH 800x1850 mm
- 1 st skjutdörr med 3 dörrar, B 2950 mm
- 1 st runt fönster, D 500 mm
- 4 st fasta glaspartier, BxH 800x2000 mm

Färdig för montering
Väggblocken kommer färdiga för resning och det är sedan enkelt att sätta upp den lösa panelen, allt finns steg för steg i den medföljande monteringsanvisningen och bygglovsritningen (Dessa går även att ladda ner som PDF längre ner på sidan). Tänk på att ha en presenning hemma att täcka över med i fall regnet kommer. Delarna levereras obehandlade och utsatta delar bör behandlas med grundolja, utegrundfärg och täckfärg för bästa livslängd. Taket av råspont ska kläs med papp, schingel eller plåt. Takbeläggning ingår inte! Så tänk på att ha detta hemma när din beställning levereras.

Isolering
Isolering ingår inte, men det är enkelt att fixa själv. Regla upp och isolera med 95 mm mineralull och klä sedan insidan med plywood, gips eller OSB-skiva. Byggskivorna ger även en ökad stabilitet. Vill du ha bättre isolering kan man öka med ytterligare 50 mm mineralull på korsade reglar för att minimera köldbryggor. Välj även fibercementbaserade trossbottenskivor som inte är känsliga för fukt och algpåväxning för bäst utförande.

Grundläggning
Förbered grunden i förväg. Gör grundläggningen enkel genom att börja med en stabil och väldränerad mark där du sedan gräver bort matjorden på en yta lite större än husets golvmått. Minst ett spadblad djupt. Lägg i en markduk och minst 150 mm grus och komprimera väl. Har du en väldränerad mark räcker det med trädgårdsplattor och lättklinkerblock som grundstenar, annars är det säkrast att gjuta plintar. Ställ ut blocken enligt ritningen, väg av och justera stenarna så att bärlinorna kommer helt i våg även sinsemellan. Placera en bit syllpapp mellan trävirket och grundstenarna.

Se pdf för mer information.

OBS! Dörrhandtag, låscylinder, takpapp och spik ingår ej.

Stugan levereras i 3 kolli.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTrähuset
Art.Nr.2200
FärgObehandlad
UtförandeByggelement
Glas2-Glas
MaterialTrä
TakdesignPulpettak
TypStuga
Väggtjocklek95 mm
Area30 m2
Höjd2900 mm
Längd9840 mm
Max Snölast300 kg/m2
AltanNej
Antal Rum1 st
Bredd3050 mm