Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Blomlåda Lyfco Cortenstål

Blomlåda Lyfco
Cortenstål

fr.1 162 kr

Se priset!

Välj Längd
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Uppfyll trädgårdsdrömmen med en kruka i trendig cortenstål, även kallat rosttrögt stål. Krukan består av kraftig 3 mm cortenstål och har en invikt kant upptill. Med sin ruffa industriella design får du både en karaktäristisk och lättskött trädgård tack vare att cortenstål inte kräver något underhåll.
Varumärke

Beskrivning

Uppfyll trädgårdsdrömmen med en kruka i trendig cortenstål, även kallat rosttrögt stål. Krukan består av kraftig 3 mm cortenstål och har en invikt kant upptill. Med sin ruffa industriella design får du både en karaktäristisk och lättskött trädgård tack vare att cortenstål inte kräver något underhåll.
Planteringskruka i hållbar cortenstål
Trendig design med industrikänsla och rostfinish
Unik färgningsprocess som ändrar färg över tid
Optimal för utomhusmiljö
Botten med dräneringshål för att reglera fukt
3 mm kraftig corten garanterar lång hållbarhet
Mått: 200 x 37 x 65 cm

Avlång planteringskruka i trendig och hållbar cortenstål
Uppfyll trädgårdsdrömmen med en kruka i trendig cortenstål, även kallat rosttrögt stål. Krukan består av kraftig 3 mm cortenstål och har en invikt kant upptill. Med sin ruffa industriella design får du både en karaktäristisk och lättskött trädgård tack vare att cortenstål inte kräver något underhåll. Krukan har måtten 200 x 37 x 65 cm och har tack vare sin längd, gott om plats för dina planteringar. Matcha gärna planteringskrukan tillsammans med andra cortenkrukor i olika former och storlekar.

Hållbart material idealiskt för utomhusmiljö
Cortenstål är ett tåligt och hållbart material som inte behöver behandlas och som tack vare sin rostmotståndiga yta kan stå ute året runt. När corten utsätts för yttre påfrestningar av väder och vind börjar ytan att rosta, precis som alla andra typer av stål. Den avgörande skillnaden är att ytrosten omvandlas till ett skyddande lager som fäster vid metallytan och förhindrar att fukt tränger in, vilket får korrosionsprocessen att avstanna. Detta gör krukan optimal för utomhusmiljö.

Material som ändrar färg över tid
Krukan kommer i en rostig finish som blir mörkare och snyggare med åren. Rostprocessen tar ungefär två år och det är först då krukan får sin slutgiltiga färg. Då väder och vind påverkar hur färgen förändras över tid blir varje kruka unik. Att följa utvecklingen är helt klart en charm i sig! Viktigt att tänka på är att cortenstål kan missfärga underlaget under de första två åren och bör därför inte stå direkt på en plattsättning eller trädäck för att förhindra missfärgningar.

Dräneringshål för fuktreglering
Krukan har dräneringshål på undersidan för att kunna reglera fukten och monteras ihop enkelt. Monteringsskruvar ingår.

Det lilla extra till din trädgård
Krukor i cortenstål är inte bara otroligt tåliga eftersom man slipper bära in krukorna under vintern utan ger också det där lilla extra till din trädgård. Mjuka och färgsprakande blommor eller kraftiga buskar och träd - allt passar och bryter fint mot krukans rustika patina som bara blir vackrare med åren.

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.143-1-12L
FärgBrun
TypKruka
Höjd650 mm
MaterialCortenstål
Bredd370 mm
Längd650, 1100 mm