Egenodlat är godast

Att odla egna växter och grönsaker ligger helt i tiden. Det är både ekologiskt och nyttigare än att köpa i butik. Trodde du däremot att du måste bo på landet för att ägna dig åt trädgårdsskötsel får du tänka om. Stadsodlingar, balkongodlingar och kolonilotter är hetare än någonsin. I vårt utbud av odling online hittar du alla produkter du kan tänkas behöva för att komma igång och för att sköta om dina växter och plantor. Vi har allt från växthus och redskap till jord och komposter i sortimentet. Du hittar även medel mot ovälkomna gäster som sniglar och skadeinsekter. Välkommen att botanisera runt på vår hemsida i jakten på din gröna oas.

  • Stort sortiment med trädgårdsredskap
  • Odlingsbänkar i flera storlekar
  • Effektiv ogräs- och skadedjursbekämpning

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Egenodlat är godast

En levande trädgård året om

Det är inte bara under sommaren som en trädgård och växter ska skötas om. Ett växthus förlänger odlingssäsongen markant och får ofta fungera som en vinterträdgård kombinerat lusthus. För det är något visst att kunna sitta bland blomster och grönska som fungerar avstressande på oss. Vi har dessutom lärt oss att kultivera växter & plantor inomhus och kan njuta av dem årets alla dagar. Blommor och örter ger hemmet en hemtrevlig känsla. För att få extra näringsrik jordsmån till sin odling upptäcker allt fler tjusningen med komposter. Det finns flera fördelar med en kompost eftersom det även minskar våra sopberg. De moderna komposterna är luktfria behållare som håller fåglar och råttor borta och istället låter de nyttiga mikro-organismerna göra jobbet. Det finns olika sorters komposter som omvandlar avfallet till energirik jord på olika sätt. Läs om våra komposter för att hitta en som passar ditt boende.

Lätt som en (jord)plätt

Att ta hand om sin trädgård och odling behöver inte vara tidskrävande. Med de rätta verktygen så sköter mycket sig själv. Det finns bevattningssystem och medel mot ogräs så att du helt enkelt kan fokusera på det du tycker är roligast i trädgården. Att få en inbjudande balkong och trädgård är enkelt. Beställ från vårt utbud av odling på nätet och skapa ditt eget prunkande paradis!