Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Egenodlat är godast

  Att odla egna växter och grönsaker ligger helt i tiden. Det är både ekologiskt och nyttigare än att köpa i butik. Trodde du däremot att du måste bo på landet för att ägna dig åt trädgårdsskötsel får du tänka om. Stadsodlingar, balkongodlingar och kolonilotter är hetare än någonsin. I vårt utbud av odling online hittar du alla produkter du kan tänkas behöva för att komma igång och för att sköta om dina växter och plantor. Vi har allt från växthus och redskap till jord och komposter i sortimentet. Du hittar även medel mot ovälkomna gäster som sniglar och skadeinsekter. Välkommen att botanisera runt på vår hemsida i jakten på din gröna oas.

  • Stort sortiment med trädgårdsredskap
  • Odlingsbänkar i flera storlekar
  • Effektiv ogräs- och skadedjursbekämpning

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Friggeboden – en svensk klassiker

  Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

  Läs hela reportaget

  Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

  En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Hur mycket kostar det att bygga pool?

  Läs guiden

  Inspiration

  Designern - Så lyckas du med trädgården

  Läs guiden

  Gör det själv

  Nu kan du bygga ditt Attefallshus

  Läs guiden

  Inspiration

  Marksten tar din trädgård till nya höjder

  Läs guiden

  Egenodlat är godast

  En levande trädgård året om

  Det är inte bara under sommaren som en trädgård och växter ska skötas om. Ett växthus förlänger odlingssäsongen markant och får ofta fungera som en vinterträdgård kombinerat lusthus. För det är något visst att kunna sitta bland blomster och grönska som fungerar avstressande på oss. Vi har dessutom lärt oss att kultivera växter & plantor inomhus och kan njuta av dem årets alla dagar. Blommor och örter ger hemmet en hemtrevlig känsla. För att få extra näringsrik jordsmån till sin odling upptäcker allt fler tjusningen med komposter. Det finns flera fördelar med en kompost eftersom det även minskar våra sopberg. De moderna komposterna är luktfria behållare som håller fåglar och råttor borta och istället låter de nyttiga mikro-organismerna göra jobbet. Det finns olika sorters komposter som omvandlar avfallet till energirik jord på olika sätt. Läs om våra komposter för att hitta en som passar ditt boende.

  Lätt som en (jord)plätt

  Att ta hand om sin trädgård och odling behöver inte vara tidskrävande. Med de rätta verktygen så sköter mycket sig själv. Det finns bevattningssystem och medel mot ogräs så att du helt enkelt kan fokusera på det du tycker är roligast i trädgården. Att få en inbjudande balkong och trädgård är enkelt. Beställ från vårt utbud av odling på nätet och skapa ditt eget prunkande paradis!