Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Musskrämma & råttskrämma

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar en musskrämma & råttskrämma?
Påverkas människor av en musskrämma & råttskrämma?
Varför musskrämma & råttskrämma istället för råttfälla?

En mus- och råttskrämma håller gnagare borta från ditt hem med hjälp av elektromagnetiska pulser och högfrekventa ljud. Ett humant sätt att hålla råttor och möss på avstånd. I vårt sortiment kan du välja mellan elektriska skrämmor som skonsamt håller de oönskade skadedjuren borta.

Gnagarfritt med musskrämma

En musskrämma och råttskrämma håller effektivt gnagare på avstånd utan att du behöver fånga in dem. Om du vill hålla mössen och råttorna på avstånd utan att fånga dem eller döda dem är en musskrämma eller råttskrämma perfekt. Dess ljud stör inte ut andra saker och kan heller inte uppfattas av människor. Skrämman är helt ofarlig för barn och husdjur. Lättskött och enkel att använda. Kan täcka mindre och större ytor beroende på produkt.

Skräm bort rättor med råttsrämma

En musskrämma/råttskrämma är ett modernt och djurvänligt sätt att hålla skadedjuren borta. Många har stora problem med möss eller råttor och att lägga ut fällor eller gift är inte alltid ett alternativ. Med en skrämma kommer djuren inte längre vilja ge sig in i huset eftersom dess ljud och pulser ger dom en mycket otrevlig miljö att vara i.