Växthus Juliana Premium 13 kvm

Växthus Juliana Premium 13 kvm
Växthus Juliana Premium 13 kvm
Växthus Juliana Premium 13 kvm
Växthus Juliana Premium 13 kvm

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Sockel

  • Planteringsbord

Rek. pris 37 499 kr
Du sparar 1 875 kr
35 624 kr

Delbetala från  748 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Juliana Premium 13 kvm är ett hobbyväxthus av högsta kvalitet med en särpräglad design och levereras alltid med svartlackerad dörr, fönster och beslag vilket ger huset dess speciella utseende. Mycket fokus har lagts på detaljerna vid utformningen av Premium och ytterligare ett exempel är nockprofilen som avslutas med en vacker spira.
I Julianas Premium modell är dörröppningen 135 cm och det ingår en dubbel låsbar stalldörr i kraftig konstruktion som standard. Den dubbla slagdörren som är nedsänkt i sockeln gör växthuset lättillgängligt även om du vill köra in en skottkärra, eftersom tröskeln blir mkt låg. Vill du bara vädra ur ordentligt öppnar du dörrarnas övre del. Rejäla stuprör ingår till växhuset och är integrerade under den smarta takrännan som är dold med ett uppfällbart lock.

Premium 13 kvm är försedd med fyra takfönster som kan öppnas mer än vågrätt, vilket ökar ventilationsmöjligheterna. Alla fönster kan förses med automatiska fönsteröppnare som tillval. Juliana Premium har 267 cm i takhöjd och 172 cm vid takfoten vilket ger dig mycket bra arbetsförhållanden och en fin rumskänsla. Takhöjden är angiven inklusive sockel. Vi rekommenderar att man köper till den 12 cm höga sockeln som är ett tillval, det gör det enklare att montera växthuset men gör även huset mer stabilt då sockeln levereras med nedgjutningsbara järn. Vill man inte montera på stålsockeln ska man mura/gjuta en sockel.

Samtliga Julianas växthus finns med glas, härdat glas eller polykarbonat. Glaset ger bättre genomsikt om du vill kunna se in och ut ur växthuset medan härdat glas är extra tryggt och hållbart jämfört med vanligt glas. Isolerplasten är mer hållbar och isolerar bättre samt ger växterna ett bättre klimat då det till viss del filtrerar bort solens starka strålar, det är dock inte helt genomskinligt. Monteringslist ingår om du väljer härdat glas eller isolerplast. Monteringslisten gör att isolerplastskivorna hålls på plats mycket bättre än med fjädrar eller silikon.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeJuliana
Art.Nr.F09485J
FärgAntracitgrå, Obehandlad
FönstertypHärdat Glas, Polykarbonat
Glastjocklek3, 10 mm
TypVäxthus
MaterialAluminium
SeriePremium
FormRektangulär
Area13 m2
Höjd2670 mm
Längd4390 mm
Bredd2960 mm