10% Rabatt

Växthus Vitavia Poseidon 11,9 kvm

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 47 995 kr

Du sparar 5 000 kr

42 995 kr

Delbetala från 1974 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Poseidon är en utveckling av växthuset Zeus som passar utmärkt för den kräsne odlaren. Med 3 mm härdat glas i hela banor och 10 mm tjockt polykarbonat i taket kan man verkligen kalla detta växthus för ett proffshus. Den höga sidohöjden på 1,89 meter ger full ståhöjd i hela huset. Växthuset levereras inklusive stuprör.

Läs mer
Poseidon har låsbara dörrar som dessutom kan reglas i öppet läge. Tillsammans med takluckorna ventileras växthuset utomordentligt. De kraftiga, UV-skyddande polykarbonatskivorna i taket och i gavelspetsarna reducerar kondens och reducerar värmeförlusten genom taken.

Polykarbonatskivorna sörjer även för en viss skuggning. Den kraftiga konstruktionen tillsammans med den solbeständiga polykarbonaten ger detta hus extra styrka! Växthuset har totalt 3 fönster.

Egenskaper

Varumärke Vitavia
Art.Nr. 89002017
Färg Svart
Typ Växthus
Glas Poly 10 mm tak + 3 mm härdat glas
Material Aluminium/polykarbonat
Yta 11,9 m2
Area 11,9 m2
Odlingsyta 11,9 m2
Längd 4,63 m
Max höjd 250 cm
Antal Dörrar 2 st
Bredd 2,57 m
Ean 5703774006364

Tillbehör du kan behöva

 • Automatisk Fönsteröppnare Vitavia

  Den automatiska fönsteröppnaren öppnar och stänger takluckan automatiskt vid förvald temperatur. Takluckan öppnas och stängs med hjälp av bivax i en kolv. Med Vitavias fönsteröppnare reducerar du temperaturen och samtidigt får du en bra ventilation i huset så att luftfuktigheten inte blir för hög. Fungerar till 100 % med hjälp av solen.

  375 kr

  549 kr

  Köp till
 • Automatisk Bevattning Vitavia Hydromat Termo

  Droppbevattning är det skonsammaste och effektivaste sättet att vattna planterna på. Hydromat Termo arbetar helt automatiskt utan behov av el och levereras med termostatventil och 50 droppinnar. Termostatventilen ser till att det tillförs mer vatten när det är varmt och mindre när det är kyligt. Anläggningen skall monteras på en vattenkran med trycket på för att fungera.

  1 091 kr

  1 395 kr

  Köp till
 • Jordtermometer Vitavia

  Jordtermometern kontrollerar och mäter jordens temperatur i växthuset så man kan avgöra när olika växter kan planteras ut. Till exempel kräver gurkor en jordtemperatur på 18°C för att kunna ta upp näringssalter ur jorden.

  225 kr

  299 kr

  Köp till
 • Termometer Vitavia

  Vitavias termometer hänger du lätt upp i växthuset för att hålla koll på temperaturen. Växthustermometer mäter den ögonblickliga temperaturen i växthuset.

  125 kr

  149 kr

  Köp till
 • Termometer Vitavia Min/Max

  Termometern kontrollerar och mäter minimi- och maximitemperaturen över en period i växthuset.

  195 kr

  229 kr

  Köp till
 • Frostvakt Vitavia 2 kW Elektrisk

  Vitavias frostvakt 2 kW håller frosten borta på tidiga våren och sena hösten. Den kan dessutom användas som kylfläkt på sommaren.

  990 kr

  1 195 kr

  Köp till
 • Skuggnät Vitavia Vit

  Vitavias skuggnät skyddar mot solens strålar på sommaren men fungerar även som isolering mot kyla på natten och kyliga dagar. Den reducerar även nedkylningen på natten. Det monteras lätt med en wire som ingår.

  365 kr

  449 kr

  Köp till
 • Växthusrengöring Vitavia 1 Liter

  Vitavia växthusrengöring användes med fördel för rengöring inför årets säsong. Den är effektiv och tar samtidigt bort oönskade microorganismer på ett skonskamt sätt, utan att skada dina plantor. Vitavias rengöring innehåller inte blekmedel, fosfor, klor eller liknande. Eventuella rester omvandlas till vatten och koldioxid- som er växtnäring. När säsongen är över, bör växthuset rensas mycket omsorgsfullt invändigt för att få bort eventuella alger och sakddjur liksom svampangrepp.

  265 kr

  349 kr

  Köp till
 • Tillbehörspaket Vitavia till Växthus

  Tillbehörspaket från Vitavia innehållandes 2 paket glasclips och ett paket glashållare. Passar till alla växthus.

  229 kr

  249 kr

  Köp till
 • Startpaket Vitavia till Växthus

  Startpaket från Vitavia som innehåller fönsteröppnare, konsoller och uppbindningskrok. Passar till alla växthus.

  599 kr

  649 kr

  Köp till