18% Rabatt

Hyllset till Väggväxthus Ida Vitavia

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 479 kr

Du sparar 84 kr

395 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Specialtillverkat hyllset till väggväxthuset Ida. Innehåller 2 st hyllor i plastbelagd tråd. Monteringsbeslag medföljer.

Läs mer
Passar till modellerna Ida 0,9 kvm och Ida 1,3 kvm.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Vitavia
Art.Nr. 92001012
Typ Bord & Hyllor
Färg Stomme Aluminium
Längd 60 cm
Bredd 60 cm

Tillbehör du kan behöva

 • Växthus Vitavia Ida Vägg 0,9 kvm

  Ida växthus 0,9 kvm i anodiserad aluminium för placering mot vägg är idealiska för hobbyodlaren med begränsad plats. Modellen är designad för mindre trädgårdar, altaner och balkonger och lämpar sig utmärkt för odling av frön, kryddor och till exempel tomater. Ida har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan spärras i delvis öppet läge för ventilation.

  3 495 kr

  6 695 kr

  Visa Produkt
 • Växthus Vitavia Ida Vägg 1,34 kvm

  Ida växthus 1,34 kvm i anodiserad aluminium för placering mot vägg är idealiska för hobbyodlaren med begränsad plats. Modellen är designad för mindre trädgårdar, altaner och balkonger och lämpar sig utmärkt för odling av frön, kryddor och till exempel tomater. Ida har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan spärras i delvis öppet läge för ventilation.

  3 495 kr

  7 695 kr

  Visa Produkt
 • Växthus Vitavia Ida Vägg 3,3 kvm

  Ida växthus 3,3 kvm i anodiserad aluminium för placering mot vägg är idealiska för hobbyodlaren med begränsad plats. Modellen är designad för mindre trädgårdar, altaner och balkonger och lämpar sig utmärkt för odling av frön, kryddor och till exempel tomater. Ida har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan spärras i delvis öppet läge för ventilation.

  4 995 kr

  7 995 kr

  Visa Produkt

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!

Andra som köpte Hyllset till Väggväxthus Ida Vitavia köpte också