Natursingel

Filtrera

1 299 kr

4 171 kr

1299
1299
4171
4171

Visa endast kampanjartiklar

(12)

benders

(2)

hasselfors garden

(2)

magrab krossprodukter

(12)

stenbolaget

(2)

Flerfärgad

(4)

Svart

(2)

Gul

(4)

Brun

(4)

Grå

(2)

Röd

(2)

Dekorsten

(13)

Gångsingel

(1)

5 mm

64 mm

5
5
64
64

Säck

(1)

Sortera

18 Produkter

Dekormaterial Benders Natursingel

Dekormaterial Benders Natursingel

fr.1 334 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 18 produkter

Med natursingel kan du anlägga vackra och inbjudande trädgårdar utan ansträngning. Stenen är estetiskt tilltalande och hjälper dig att skapa unika effekter i din utemiljö. Stenen kommer i ett flertal olika storlekar och färger vilket gör det möjligt att designa en trädgård som inte är den andra lik.

Praktisk och tilltalande

Natursingel är inte bara vackert att titta på, det fyller även en praktisk funktion. Den kan användas som marktäckare i rabatter och liknande där man inte önskar plantera blommor. På så vis minimerar man uppkomsten av ogräs och minskar arbetsbördan. Stenen kan också användas som en avgränsare mot omgärdande buskar samt underlätta vid gräsklippning. Produkten levereras i antingen storsäck eller kranbil, allt för din bekvämlighet.

Natursingel kan förvandla den tråkigaste trädgård till det mest inbjudande landskap. Med stenens hjälp skapar du gångar, uppfarter och rabatter som är extra tilltalande för ögat. Med en vacker utemiljö trivs du bättre i ditt eget hem och möjligheten till avslappnande stunder i trädgården ökar. Sätt igång och designa redan idag, det är aldrig för sent för en vacker trädgård.